Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Z Babiek až do Malej Fatry

Merhorn

C 40D je paradny fotak a idealny APS-C stroj pre mna. Ma idealne rozlisenie a z toho plynucu velkost buniek senzora, pretoze nech si kto chce co chce hovori aj napriek gap less technologii proste 50D je hrozny stroj podla mna. A navyse 40D ma daelko vacsi dynamicky rozsah ako 50D a to se teda pocita :) Proste zavidim zavidim (ale v dobrom:) ) ale zaroven som rad, ze mozem sa kochat z fotiek touto masinkou porobenych :)

Klf

koxo, objektiv bol Tamron 17-50 mm f2.8 plus polarizacny filter. klf:)

Koxo

Vyborne, z toho dycha ta atmosfera, aj ked zimna, ale zohreje...Slovensko je nadherne a moze to vidiet cely svet! K tomu telu Canon 40D by sa zislo uviest aj objektiv,ten bol pre ten vysledok rozhodujuci, nemam pravdu p. Bereš?

Daulagiri

Úžasná fotka, taká idylická slovenská horská krajina, jednoznačne z 5 bodov...

Merhorn

Matus, tak potom zakyvajte niekde tam za zakrytom choca si na vas spomeniem ako je vam super :)

MatusM

máš pravdu, zdalo sa mi, že Martinky sú nejak v zákryte za Krivánskou. Veď skontrolujeme cez víkend:)

Merhorn

A to celkom vpravo, ano to je Kubinska hola :)

Merhorn

Matus, ja mam podozrenie, ze to nebude Klak ale Mincol v MF. AK si vsimnes, tak na lavo od choca vybieha jemna biela linka, dotykajuca sa az choca. AK by bol Klak napravo, tak to nevie co by toto bolo, ak to nie je len atmosfericky ukaz samozrejme. Ta biela linka budu asi Martinky a teda to napravo, aj to vychadza tak od oka vzdialenostne by to mal byt prave ten Mincol. :)

MatusM

Nádhera.. bodka vpravo od Choča je zrejme MF Kľak. Čo je celkom vpravo, Kubínska?

Rbr69

Skoda toho rozrypaneho snehu, ale je to mňamka pohlad.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky