Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Krásny kus Zeme.

Blahola

Maťo, dofrasa, večera som na to myslel keď som ju tu dával - krátko, príliš krátko ...

Daulagiri

Mmmmmmmmmm tak to je náááádhera. Teraz tak rozmýšľam že vtedy sme sa na tom Suchom zdržali tak krátko. Tam sa veru aj ja rád niekedy vrátim.
Súhlasím už aby sa vyčasilo, pretože pre mňa bol tento deň zatiaľ posledný v horách a potrebujem si dobiť horskú energiu :-)

Blahola

ešte keď sa vyčasí a vyššia moc dovolí, to sa ešte len rozbehnem po horách!

Bulat

ej Laco, trochu ti zavidim ze mas pod palcom obe Fatry :))

Blahola

priostriť som to prostril, pravda je. Biele plochy na Kriváni som trošku pritmavil, ale čo už môžem čakať od poobednej praženice?

Rbr69

Mozno na vive vo vaecsom bude lepsia :) lebo toto moze byt problem zmensovania a zaostrovania do pozadovaneho formatu na web.

Rbr69

Laci, kompozicia je vyborna, ale je to prekontrastovane a preostrene.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky