Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Môj milý dieselový agregát

Diskusná téma K článku: Môj milý dieselový agregát

Je 4. február a ja musím dolu z chaty. Nie, že by sa mi chcelo, ale jednoducho musím, pretože musím zaniesť mesačnú inventúru do firmy, ktorá chatu vlastní. Našťastie máme na chate ubytovanú iba jednu zamilovanú dvojicu, ktorej je v podstate úplne jedno, či je zima alebo leto a my ich vidíme, iba keď zídu do jedálne na stravu a keď sa podvečer tzv. vyberú na vzduch. A tak balím mesačnú uzávierku, veľký batoh, v ktorom ponesiem nazad nejaký nákup, oblečiem sa, vytiahnem lyže a chystám sa zjazdiť do Turčianskych Kľačian.

Axel

Matus: zacni sa venovat kabelazi...
A vynikajuca posilka je nosenie barelov s vodou z pivnice do podkrovnej kancelarie :-)))

MatusM

Som rád, že stále nachádzaš témy na takéto šťavnaté príbehy. Vieš, to my v dnešnej dobe "nahadzujeme" akurát wireless, či bluetooth.. Veru neviem, čo zo mňa spraví chlapa:)

Majo vargic

Teraz večer keď sme išli kúpať malú, tak som sa konečne rozhýbal natočiť ju na kameru a akoby na truc sa krútila, plakala, špekulovala, skrátka nič nevychádzalo,,, fénovanie vlasov dlhých pomaly po pás (má 11 mesiacov) bola vždy zábava, ako jazda na motorke (ať mi veje háro) a opäť sklamanie,, plač, krútenie sa mamke do ramien... a tak sadám k tomuto článku, že snáď ten vyženie moju nervozitu z nevydarenej "akcie". A zisťujem, že byť "nervejs" pri tom vykopávaní gazika,,,alebo pri štartovaní diesla na x-tý pokus,, to musela byť iná káva... krasny članok boro.. dík.

Forky
BOro boro,... este ze tvoje pisanie nepostihla "kriza"... )
Patrezzz
velmi dobra story, keby bolo znamkovanie ako na skolach, tak ti dam 1 s * D
Merhorn

Len som si precital nazov clanku a presne som vedel kto ma tuto diesel story na svedomi :) Zas ulet clanok ale prave preto vdaka zan boro :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma