Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Kľukatá cestička

Pafi

Pekná debata! Pekný kraj! Tuším pri tom osamelom strome sa nachodí krížik s lavičkou. Išiel som tade pred rokmi(10) z Prečína na Roháč, vďaka za pripomenutie!!!

Jnezky

Je to fotogenicke miesto, sem sa oplatí vráriť a skúsiť pri lepšom svetle.

Lubo

Pekne, pekne :-)
Mimochodom, kto sa chce zlepsit vo svojom kumste, prinosne (aj pre nezrkadlovkarov) su nase fotostretnutia. Tento rok chystame minimalne dve: jedno nedaleko Telgartu a druhe v Sulovskych vrchoch.
Viac ako prednasky, ktore tam mame, su dolezite postrehy a kuloarne debaty ucastnikov medzi sebou...

Bulat

Uz dlho som necital takuto milu debatu, a to vsetko vyvolala tato fotka, uz preto si zasluzi 5 b :))

Jansulik

Sonička,skoro nestíham Vám všetkým ďakovať.

Sona

Aj my sa tesime, ze na hiking chodia prijemni a inteligentni ludia, co vidno na vascine diskusii :)
Este k fotke - mozno technicka kvalita nie je idealna, ale z hladiska estetickeho a kompozicne pekneho zdokumentovania prirody je vyborna - a o to tu ide.

Bulat

Aj preto mam hiking rad, ze tu najdem slusnych a inteligentnych ludi, s ktorymi mozem aspon takto na dialku podebatovat. A to vobec nie je malo! Dusu webu netvoria fotky ci texty ale vzdy ludia.

MatusM

To je pravda. Mne sa na Tvojich fotkách páči, že majú myšlienku a istú poetiku. To vyvažuje aj prípadné technické nedostatky.

Jansulik

Rasťo, ďakujem. Kultivovaným správaním kultivujeme aj ostaných.

Rbr69

Janko je prikladom hikera so skromnymi narokmi na ostatnych, ale so zdravou sebakritikou, snahou ucit sa v ramci svojich moznosti a komunikativnostou k sirokemu okoliu, neuraza sa, je rad komentarom a ma ludske vystupovanie.
Vzorovy pristup na webe. Tymto sa tu lisime od poloprofesionalnejsich fotowebov.
Vdaka.

Bulat

Janko a Laco, presne ste to vystihli- aj ked bodiky nie su uplne najdolezitesie, casto zaboduje prave popoluska, o ktorej by som to vobec nepovedal, a mnohe ine- trebars aj srdcove taky uspech zdaleka nemaju. Fundovanu kritiku, ci skor rady od skusenych si velmi vazim - a ci chcem alebo nechcem, som nimi ovplyvneny.
Ja sa snazim hodnotit z hladiska viacerych kriterii- nielen technicku kvalitu, ale aj napad a myslienku, informacnu hodnotu a v neposlednom rade aj popis. Takto som sa uplne mimovolne dozvedel o mnohych zaujimavych lokalitach Slovenska, kt. verim ze v buducnosti aj osobne navstivim. Takze pridavajte nadalej zaujimave fotky- vzdy sa im potesim :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok