Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Severanka.

Diskusná téma K fotke: Severanka.

Zlá, chladná, krásna a nedostupná - Osobitá. Polohou je najsevernejším vrchom Západných Tatier.Bohužiaľ dnes je jej vrchol z dôvodu ochrany prírody verejnosti neprístupný. Zimná spomienka na jesenné fotostretko v Oraviciach:)

Rbr69

Vidis, este existujeme, len sa musime pretvarovat v okolitych masach zurivych realistov zijucich mamonom bez snov a idealov ;-)

Psyloo

Pravy romantik lubezne rozpravajuci o soploch...a ja som si bola ista, ze ti pravi romantici uz davno vyhynuli;))

Rbr69

My gentlemani pletuc z hovna bic na fotkach, vieme aj o soploch lubezne rozpravat, nam otvorenym ludom nie je ziadna tema cudzia, i ked potom aj cerven s rumencom nam sta pravym romantikom na tvarach vyvstava ;-)

Psyloo

Pani, patri takto pri krasnej dame (myslim na Osobitu;) bavit sa len o soploch ....???:)

Daulagiri

Krásna fotka.
Slzy mi v zime netečú, lenže si to vynahrádzam soplami, ktoré mi tečú bez zastavenia, preto radšej chodím sám he he :-)

Rbr69

Na tury veru nechodim randit, ale v takom pripade dat pozor na kazdy sekret :)

Psyloo

:) Rasto slzy, v prvom rade uterat slzy. Sople, ak nie si nahodou vtedy s nejakou pekna zenou na ture ani tak nevadia, a hlavne ze sople Ti netecu do hladaciku...alebo?:)

Rbr69

Hono, no a?, chodit s hladacikom na oku, hned by vedeli, ze si fotografka ;-)
Tiez sa mi stalo, ze som v hladaciku obcas nic nevidel, a nevedel som ci skor utierat slzy alebo sople :) este ze mi z huby a z usi nic necakalo, bol by som ako vodotrysk :D

Psyloo

Honzo, toto je zapad slnka:)Ale v najblizsej dobe chystam sa tam aj na vychod. Inak, bola vtedy poriadna kosa, asi -13 st a k tomu este vietor, tak ze mi oko skoro primrzlo k hladaciku, kvoli tecucim a mrznucym slzam.
Dakujem vsetkym za zastavenie a komentare:)

Klf

pekne, psyloo. isiel som cca dva roky nazad turu zo Zverovky pod Osobitu a potom na Lucnu a dole, akurat bolo fest spatne pocasie, takze som nic z Osobitej ani potom nevidel. pekny vecer. klf :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok