Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Biely Somár

Diskusná téma K článku: Biely Somár

Keď sa po dlhom čase konečne pripomenie slniečko, keď v horách je sneh, keď je sobota a keď do tmy nezostáva veľa času, oplatí sa vyliezť si na Somára. Veľkého, bieleho, divokého, no zároveň priateľského, príjemného a nezabudnuteľného.

Daulagiri

Pridávam sa k tomu že je to príjemné čitanie a hlavne fotky, tie ma zaujali hneď.

Meky

Jitka super článok a krásne fotky s až čarovnou atmosférou.

MatusM

Niekedy je to s bežkármi ťažké.. V nedeľu sme z Jahodníka poctivo prešľapávali pešiu (snežnicovú) stopu na Čiernu skalu. Povedľa lyžiarskej, ktorá viedla nemilosrdne stredom turistického chodníka. Čo už. Tou istou cestou dolu už boli od istého miesta sviatočnými výletníkmi zošľapané aj "koľajničky", no nadávky a zazeranie namiesto pozdravu od protiidúcich bežkárov sme si zlízli (aj) my :(

Martin63

To ste urcite nemohli byt vy, lebo odvtedy tam par krát snežilo pribudlo množstvo snehu. A pravdu povediac, tym brodenim v snehu sa musel dotycny vytrestat sam -v tom hlbokom snehu je asi lepsie plazenie, ako brodenie (viem o com hovorim, kedze mi vypla lyza)

J1tka

foreigner & Lubo, dakujem :)

Martin63, neviem, ci sme to bolo my, predsa len sme tam boli uz pred par tyzdnami a to, co viedlo na Somara, bol len chaby naznak stopy (ak sa tomu vobec da tak povedat). Po stope nesliapeme, pokial sa tomu da vyhnut.

Martin63

Tak uz viem kto rozslapal tu stopu. Bol som v nedelu na bezkach na trase Baba-Raca, vybehol som aj hore na Somara, ale dole z neho to bolo velmi neprijemne. Mal som to radsej traverzovat po vrstevnici, kade chodi vacsina bezkarov. Ale musim potvrdit, ze tam bolo naozaj pekne.

Lubo

Pripajam sa, velmi prijemny clanok so skvelou fotodokumentaciou :-)

Foreigner

velmi pekne fotky - ani nie rozpravkove skor ako zo sna...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum