Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Cesta do neznáma

Daulagiri

Ja mám zatiaľ s Aladinom celkom fajn skúsenosti.
Fotky som pozrel, fakt drsné, určite to ešte štyrikrát zvážim a potom sa rozhodnem, ale tieto info mi pomohli.

Adushka

Celkovo je masaker na horach tento vikend. esteze som zostala v teple domova a vegetila.. :) zachranari mali tento vikend na horach kopec prace..

Peter Straka

Nespoliehaj sa na Aladin. Keby hovoril pravdu, tak pôjdem radšej do aquaparku:) V Telgárte bolo asi 5 cm snehu, v lese 10 cm na ľadovom podklade a v stúpaní pod elektrickým vedením už bolo asi pol metra a postupne to stúpalo. Keď chceš pozrieť nejaké fotky, tu je link: potulky.kvalitne.cz/Kralova_h…
Ale veľmi sa mi fotiť nechcelo.

Daulagiri

Dík Peter, na utorok hlási Aladin celkom v pohode počasie tak uvidím kde skončím. A v lese to bolo zo snehom aké ?

Peter Straka

Hm, bol som na snežniciach, ale pôžitok z pohybu na nich to zrovna nebol. Plytký prašan sa striedal so snehom vyfúkaným na kôru. Viditelnosť mizerná a ostrý severák so snežením. Dnes je už možno všetko inak. Ešte horšie:)

Bulat

Ono v piatok na hrebeni NT zostal nejaky cesky turista,kt mal dorazit a nedorazil na Durkovu -doteraz ho myslim nenasli, takze ziadna sranda to tam nebude !!

Daulagiri

No pekne, povzbudivá fotka :-)
Plánujem totiž tento týždeň pokus o výstup na Homôlku v NT bez snežníc. No vyhliadnem si lepšie počasie. Aký je sneh: hlboký prašan ?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok