Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Trojuholník

Jansulik

Ďakujem za tip. Hlavne o fotení na výšku, na to som neprišiel. Priateľ má Zoner Panorama Maker, tak pôjdem na školenie. Stiahnem si aj Autostich.

MatusM

v peknom kraji bývaš.. Je to trošičku natesno, zišlo by sa ešte pár krokov ustúpiť. POkiaľ sa už nedá ustupovať, skúsil by som pár fotiek na výšku a spojiť ich potom do panorámy. Značne sa tým rozšíri uhol obrazu, ktorý by inak obyčajný objektív v rámci jednej fotky neosiahol. Jednoduchý bezplatný program na spájanie fotiek do panorámy je autostitch. Nie je veľký a vcelku ľahko sa obsluhuje.

cs.ubc.ca/…/autostitch.html

Bulat

kde na tie vyhlady stale chodis ?!?! :))

Jansulik

Skúšal som, ale obloha aj stromy sa rozpadávali. Ďakujem za názor.

Janci

Viem,že počasie nabolo na jednotku ale trocha viac zaostriť by nezaškodilo.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok