Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Zimny pozdrav....

Diskusná téma K fotke: Zimny pozdrav....

....z poľských Vysokých Tatier.Na fotke cesta z Wierchporońca smerom do doliny Białki. Malý zalesnený kopček v popredí sa volá Gęsia Szyja (1490 mnm,vynikajúci vyhliadkový bod na Vysoké a Belianske Tatry), za ním sa vypínajú: rázsocha Wielkiego Wołoszyna (2155mnm) a Wielkiej Koszystej (2193 mnm).

Sona

Krasa. Ja uz sa tesim na letne polske tatry!

Merhorn

krasna fotka, a naozaj psyloove foto patria k tym naj tu, aspon pre mna osobne :)

Psyloo

Dakujem za mile slova, potesili:) Bulat - nie suhlasim s Tebou, ale som rada ze moje fotky sa Ti pacia:)Tak teda mozno este niekedy skusim pridat nejake "nepoznane" polske pohlady.

Daulagiri

Nádherná fotka Hono, tieto (nepoznané) pohľady mám rád.

Bulat

psyloo nielen technicky výborna kvalita ale aj cit pre kompoziciu, tvoje fotky patria v galerii ku spičke.

Psyloo

Viem, ze som to Ti poslala mailom, to si robim srandu s tou otazkou:) Ta na ktoru myslis, ziadna nadhera vobec nie je, ale mozno aspon ukazkovo ju pridam sem, aspon vzhladom na to, ze uhol pohlad je uplne iny, na aky ste na SK zvyknuti:)

Blahola

Nie, túto si mi poslala mailom. Len neviem prečo nás hikingáčov nepotešíš tou nádherou "IMG0231 popraw"! To je bohapusté súkromničenie niečo také nezverejniť.

Klf

psyloo, klobuk dole. toto je uchvatna fotka. gratulujem. klf:)

Branulik

Ti poliaci maju vdaka "prehnutiu" tatranskeho hrebena taky krasny pohlad na tatry, a pritom maju iba stvrtinu ich rozlohy. Krasny pohlad.

Psyloo

Tento vikend boli Tatry naplane, ale vidis...lavinova stvorka:( Ale neboj, zima na "nasej" starne Tatier trva pomerne dlhsie ako na juznej, este to stihame absolvovat:)
Laco, to si uz bol niekedy v PL Tatrach?:)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok