Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Peši popri Malom Dunaji

Diskusná téma K článku: Peši popri Malom Dunaji

Vyše 25 rokov sa pohybujem na podľa mňa dosť nezmyselnej a umelej hranici medzi trampami, woodcraftermi, turistami, Tomíkmi, vodákmi. Vždy mi to príde tak trochu úsmevné, keď sa niektorý z „pravoverných“ čuduje, čo medzi nimi robím a zaraďuje ma do inej skupiny. Pred rokmi mi to Ďáblik, vydavateľ legendárneho časopisu Tramp, raz a navždy vyriešil. Máš rád prírodu? Ak áno, tak to nerieš! Ako sa podľa mňa dajú skĺbiť tieto vraj rôznorodé skupinky zeleného národa, sa pokúsim priblížiť nasledujúcim článkom.

Šedý vlk

Pekný článok, konečne niekto nikoho "neškatuľkuje" do nejakej kategórie /tramp-turista/, dôležité je, aby človek vnímal prírodu a neubližoval jej, verím, že ona nám to vráti!

Miroslav Svítek

Bacaardi, na potlachy a vandre chodila so mnou mladšia dcéra. Žiaľ už deväť rokov študuje v zahraničí a tak na tento druh vyžitia v prírode nemám rodinného parťáka.Woodcraftový rod Biatec, predtým TOM, sa tento rok dožíva dvadsiatin. Detičky sú už dnes dôstojní rodičia a my s Danicou s hrdosťou nosíme jeho vlajku po zelenom svete sami.
Petras, zdanie klame. Ak máš záujem, pozri si severka.nfo.sk$ret Ale samozrejme, Češi sú klasika a som rád, že mám medzi nimi živé kontakty.

Bacaardi

Miro, Danica s tebou na potlachy nechodi?

maly dunaj ma bohovske zakutia na splavovanie, ja osobne som bol hotovy zo zatoky s mlynom, tram kde sa maly dunaj spaja s ciernou vodou....

Petras

Přiznám se, že pro mne je to docela překvapivé i když né nepříjemné zjištění. Do teď jsem si myslel, že na Slovensku tramping jen tak okrajově skomírá, že se vlastně nikdy neuchytil. Tenhle způsob prožívání a používání přírody, i když ho sám nevyznávám je mi docela sympatický.

Eric

Parada. Z tych fotiek priam srsi ta atmosfera, na ktoru tak rad a casto spominam, hlavne v zime :))) Pochvala.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum