Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Pezinok - Chopok

Diskusná téma K článku: Pezinok - Chopok

Je pekné slnečné augustové ráno. No napriek tomu sa mi nevstáva veľmi dobre. Nemám už síce horúčku ako v predchádzajúce dni, ale som nervózny a zároveň plný očakávaní, čo so mnou bude najbližšie dva-tri týždne. Štart je naplánovaný na 17-tu hodinu popoludní. Musím začať s balením. Vyberám môj šesťdesiatlitrový batoh a idem nato.

Tulak Kubo

Ahoj Petko, nasiel som to tu, musela to byt paradicka :)

Alpanista

tvoj talizman ma ale ochranil. mimochodom stale ho pouzivam. hoci sa to tvojej kamoske moc nepaci.

Evka

Toto si pamaätám :)

Akurát som vtedy tŕpla strachom doma :)

Vorec

BUFF dávam dole, parádny výkon, článok tiež.

Thailon

Velmi pekne citanie, inspirativne. Klobuk dole.

Brunopd12

velmi podobné zážitky na Inovci no v zime-snehu miestami po pás, v nížine ani vločka a dážd so snehom. desný výstup, fakt muka a na Klaku podobne s tou utulnou. je dosť schovaná. ja som ju nenašiel hoci som na nej 2X bol s trampami. treba hladať. z vrcholu je vidieť lúku na ktorej je, hoci samotnu utulnu nie je vidno. je na nej velký smrek-solitér

Alpanista

no o utulni pod klakom sme vedeli len tolko ze je nakreslena na mape. v terene sme ju hladali dost dlho ale v tme sme ju nenasli. viem o tom ze je a ked som zistil aka je dobre vybavena tak o to viac ma mrzelo ze sme ju vtedy nenasli. v tej chvili sme ju naozaj potrebovali.

Dunaj1

Myslim, ze zaklad je pobalit sa do 15 kg, z vlastnej skusenosti viem, ze sa to da. Ist taky kus s 33 kg na chrbte je naozaj velmi slusny vykon.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov