Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bežky alebo keď aj v Bratislave nasneží

Diskusná téma K článku: Bežky alebo keď aj v Bratislave nasneží

Došiel na psa mráz a na nás bežky. Výstup na Somár, zopár ďalších brodivých výletov a fičiaci si spokojní bežkári na každom kroku nás prinútili prehodnotiť repertoár zimných športov. Zorganizovať na konci sezóny za týždeň výber a nákup štyroch párov backcountry lyží plus zvyšnej výbavy je fuška, no zvládnuteľná. V piatok o ôsmej večer nám namontovali posledné viazanie a v sobotu sme mohli vyraziť.

Pbch

ahojte. vie mi niekto prosim poradit ake bezky kupit pre zaciatocnika? dakujem.

Rudo

Tiež som sa "pristavil" pri článočku... To muselo byť ako druhé Vianoce, keď si jeden kúpi nový výstroj a ešte má aj meter snehu pri ouvertúre.
Inak, "krpec" vpredu je na fotkách celkom fešanda :)

J1tka

Ahojte, dakujem za pristavenie sa pri clanocku. Tiez som zvedava, ako sa dnesne pocasie prejavi na mnozstve snehu v Karpatoch. Minuly tyzden uz na viacerych miestach na hrebeni nebol sneh, takze bolo treba vyzut lyze a ist peso. Okrem toho k veceru natopeny sneh primrzol, takze to pri vystupoch islo viac dozadu, nez dopredu :)

vladvlad, ten vystup vobec nebol zly, v tolkom snehu sa to dozadu aj tak nesmyka :) Napokon, aj smerom dole sme celkom dost makali.

Inak, vsetky lyze mame Sporteny (3 Highlander + 1 Forrester) - tak nejako nam to vyslo, ked sme nechceli prilis siroke lyze, ale chceli sme ocelove hrany. Viazania Rotefella NNN BC a topanky Garmont a Alpina (pravdupovediac, nebolo velmi z coho vyberat)

JuroH

pekne, pekne, treba si este uzit snehu, a ked som pozeral ako dneska v Blave snezilo, bude sa dat vybehnut na bezky este aj tento vikend snad :)

Majsterko

ahoj. Tiez by ma zaujimalo aku backcountry vybavu sa vam podarilo zohnat za tak kratku dobu. Mne sa az teraz podari naplnit moju predstavu ako vyuzit moje meindl pohorky na bezkovanie.

Atnert

Pekný a veselý článok:) Tiež rozmýšlam budúcu zimu nad bežkami, takže sa už teším na podobné prvé kroky:))

Bean

Cauko. Dobra pilotna backcountry tura :-)
Ake lyze ste kupili, vsetko Sporteny?

Vladvlad

Obdivujem vybrať si na cestu hore jednu z najstrmších asfaltiek na okolí (Medené Hámre-pod Hviezdou) a ešte v takom snehu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma