Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: storočná I

Diskusná téma K fotke: storočná I

je ťažké vôbec opísať niečo také, čo sa stalo v Žiarskej doline, nie to ešte odfotiť. Predstavy ďaleko zaostali za skutočnosťou, aj keď som včera videl nejaké fotky. Kto pozná Žiarsku, nejakých dvesto až tristo metrov nad posledným parkoviskom v doline v stúpaní ku esíčku začína lavínovisko v podstate na celú šírku doliny. Človek sa cíti ako niekde na ľadovci. Je zázrak, že chata to prežila s menšími škodami a ešte väčší zázrak, že symbolický cintorín je úplne neporušený, aj keď skoro úplne zasypaný snehom. Na zábere je stret lavín z Jaloveckého sedla aŠarafiového žľabu Príslopu.

Mr.cuky

tak to je sila,jedna s mojich najoblubenejsich dolin.aj v rackovej padla dost velka lavina.

Djvlado

Je to smutne co sa stalo v Ziarskej doline a co sa deje v sucasnej dobe vo svete co sa tyka prirodnych katastrof, ale este smutnejsie je to ze za to vsetko moze clovek. Nedochadza mu ze sposobom aky zije, svojou bezohladnostou nici nasu krasnu planetu, ktoru sme dostali ako dar pre nas vyvoj. Clovek si mysli ze jeho rozumom predci vsetky veci ale je to omyl, velky omyl a teraz nam priroda bude coraz castejsie ukazovat kto je tu panom a kto len navstevnikom!!!

Meky

Človeku sa až tisnú slzy do očí,keď vidí takú spúšť. Žiarska dolina je jedna z mojich srdcoviek.Sanco dík aj za info o symbolickom cintoríne,lebo ho nikde nespomínali.

Zilla

strašné, fakt príroda ukázala čo dokaže...

Klf

sanco a ostatni, kto bude chciet viac fotiek, poslal mi ich vcera kamos, nech sa ozve na moj mail, preposlem mu ich.
inak - sme este voci prirode strasne mali, strasne.
klf:)

Blahola

Fakt, príroda ukázala svoju silu. Voči takejto sile sme malinkatí a bezvýznamní. Keď sneh ustúpi bude tam asi poriadna paseka.

Sanco

vďaka za upozornenie :-)
prvý pocit bol, ako keď som videl Tatry po kalamite, cítiš obrovskú silu prírody a našu nezmyselnú namyslenosť na človečiu veľkomalosť

Blahola

Sanco 100 bodov za aktuálne foto. Ide z toho hrôza. Nadčasová foto - oprav si dátum.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok