Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Živelná krása nízkotatranskej jari

Bagy

Otazocka - preco je zrusene pokracovanie chodnika od vodopadu dalej hore ? Napada ma len ochrana prirody, ale vzhladom na nevelku navstevnost tohto kuta NT sa mi to zda zbytocne.

MisoB

Nuž, medvedíky... keď som šiel hore Vajskovskou pred tými rokmi, veru som bol rád, že na nocľah sa dalo uchýliť do hospodárskej časti lesáckej ch. Dve vody a zavrieť za sebou dvere... len tak pod širákom by som toho veľa nenaspal :)

Adushka

heh, Miso, dobra poznamka :) a ja som len rada, ze Matus je na tych mackov naozaj malo vypaseny :)

MatusM

.. nevidel som ani staré stopy, ale to môže znamenať aj moju nevšímavosť

MisoB

Medvede usúdili, že Matúš je málo vypasený - počkajú na lepšie sústo :)

Jjano

Matúš, vo Vajskovskej sú medvede, iste ťa videli :-), ja som napríklad videl dvoje stopy v snehu (jeseň 2006) na úseku od Pálenice k vodopádu

MatusM

Dík za pristavenie, Smolinko - to máš pravdu, ten okruh by bol prirodzeným lákadlom - aj hrebeň, aj dolina, je to škoda. Má to aj svoje pozitívum - dolina je divšia, bez turistov. Niekdajší chodník som hneď zavrhol a zvolil návrat, už aj časť k vodopádu bola dosť namáhavá a zasekaná. Po medveďoch ani stopy, možno majú teritórium až o dolinu ďalej, v Lomnistej.

Jjano

Matúš, a čo medvede? Vďaka tomu, že Vajskovká a hory okolo nej sú ešte stále divočinou, tak je to veľmi vhodný biotop pre medvede. Žiadne stopy?

Rbr69

Pekne, paradna fotodokumentacia a nie dlhe citanie ;-)

MisoB

Opäť pekný poeticko opisný kúsok... a fotky naozaj mňam :). Bývalý chodník hore nad vodopádom bude asi totálne zarastený, už pred 5 rokmi som ho ledva vysledoval.

Adushka

Matus, ako inak vyborny clanok, prudko citatelny, naozaj lutujem, ze som si ten vyslap nemohla dat s tebou. A samozrejme fotky, tie su tiez prudko - pozeratelne :)

Smolinko

Vajskovsky vodopad, tu trasu mam rad skoda ze zrusili vystup od vodopadu do Krizskeho sedla, tak som chodil potom na Skalku a Bosorkami spat na Crmne bol to pekny okruh a dal sa stihat miestnymi autobusmi.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov