Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Reklamovo

Radovan Plevko

Najblizsie ked pojdem okolo, tak len uz asi s flexo bruskou...! Vyzera to hrozneeee :(

Bulat

radog v pohode, ak vysvetlis svoje dovody v diskusii, je to naprosto v poriadku. Koniec koncov, body nie su vsetko, ze.
Preto by bola opodstatnena nejaka sekcia v ramci galerie, kde by bolo vyhradene miesto tym tienistym strankam nasich hor. Tam by bol meradlom "uspechu" co najnizsi pocet bodov :)

Radog

Jasne jasne ja to chapem od zaciatku len skratka ta fotka na mna tak zaposobila ze som nebol schopny dat viac ako 1 bod co aj ukazuje ze fotograf odviedol svoju pracu dobre kedze fotka na mna tak zaposobila.

Sona

Neber to osobne, to bolo len ako vysvetlenie, na co tie body predovsetkym su - kvalita fotky, nie ako sa nam paci predostrety obraz. A pisem to aj kvoli novym navstevnikom galerie, aby boli v obraze.

Radog

Tak sa autorovi ospravedlnujem ak vdaka mojmu 1 bodu bude tato fotka vylucena z galerie. A ospravedlnujem sa vsetkym ktorych som sa tym 1 bodom dotkol. Ale stale na tom 1 bode trvam :)

Sona

Radog, az budeme cistit galeriu od nekvalitnych fotiek, system jednoducho spocita body a vyradi fotky od urcitej hranice. Tam sa to automaticky berie tak, ze kvalita fotky = pocet bodov.

Radog

A preto bol moj 1 prispevok uvedeny preco davam jednotku aby bolo jasne ze fotografovi nedavam tu 1.

Bulat

tiez si myslim ze fotograf je v tom nevinne

Radog

muska v pohode ja davam 1 bod. Az bude bodovanie rozdelene na fotografiu a dojem tak dam 5 + 1 ale teraz davam 1 !!! Tym vyjadrujem svoj nazor na to ako to tam vyzera....

Muska

Radog ibaze bodovanie je urcene fotografii resp. autorovi a on nemoze za to ako to tam vyzera. Podla mna je to dobra dokumentacna fotka reality pod tatrami.

Radog

To moje hodnotenie 1 nie je na kvalitu fotky ale na to ako to tam vyzera :)

Bruma

Už som si myslel, že v Tatrách budujú solárne stredisko. :-D

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky