Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Skáza

Diskusná téma K fotke: Skáza

Včerajšia búrka v Dolnom Kubíne. Blesk, ktorý udrel mal na svedomí vyhorenie dvoch súkromných chát, ktoré používali majitelia aj na prenájom. Chatky vyhoreli do tla. Ak sa mi pošťastí ich odfotografovať, pridám do galérie. Škvrna pri blesku je vták.

Bruma

Meky, no budem, fotku by mali uverejnit v novinách Kubín, ktoré začalo po dlhých rokoch vydavať mesto DK. Čo sa týka zanevretia HIKING-u, tak to nehrozí, je tu banda spravňákov, ktorí stoja za to, aby sa s nimi dalo kecnúť, isť na túru atď, ale chodia tu aj poniektorí totáááááááááááálny borci, ktorý nestoja za reč, našťastie tých je málo.

Romozo

Parada!!! Konecne fotka s bleskom. Bruma, porad mi. Mam take zamestnanie (a je nas tu takych viac), ze v pripade poruchy by som sa mal, hoci aj v burke, pod trolejovym vedenim tahat na vyhybky s takymi trojkilovymi zelezami v ruke a potom ich tam namontovat. Myslis, ze by nase vedenie (nie elektricke) pochopilo Tvoje odporucanie, zdrziavat sa pocas burky v budove?

Meky

Bruma akurát pozerám správy na Jojke a dávali tam reportáž asi o Tvojom blesku.Budeš asi mediálne známy.Dúfam,že nezanevrieš na Hiking.DDD

Bruma

To sanco:
zabudol som dodat, schovaj sa v obytných budovách a vyhýbaj sa kovovým stavbám. Balkón býva kovový.

  • neschovávat sa pod stromami. -D

Ale v celku mas pradu. A hlavne mat statív.

Bruma

Meky, díky, ale môhol som použiť inu clonu, ked tak nad tym uvažujem. Clona f/8 by bola lepšia

Sanco

mape, sadneš trebárs na balkón, namieriš foťák v smere búrky, dáš dlhú expozíciu cvakneš a čakáš, buď buchne, alebo nie a toto opakuješ podľa chuti :-)

Bruma

Udrie v tvojej blízskosti blesk, prikrč sa, daj nohy k sebe a zakry si rukami uši, aby si minimalizoval účinok zvuku hromu.

  • v prirode sa vyhýbaj vode.
  • V miestnosti vypni zo sásuvky el. spotrebiče, omedzit používanie telefonu...
Bruma

Že by sa stal so mňa Paparazzi?. :-DD

Foreigner

zda sa, ze si ho pristihol
priamo pri cine...pekne :))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Jarná Rumplovská Toto miesto som mal rád keď bolo spustnuté, tá samota a kľud mali určité čaro. Teraz keď sa tu vo "veľkom" rekonštruuje a stavia už to pre mňa nebude ono.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok