Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Dolehronec

Rbr69

Lubo (pagastan), ved Ty ho nicis, tak dobra fotka a ci len cvak? :D

Pagastan

Peťo je to dobré a ostré veď tam vidieť aj tohtoročnú dialničnú známku na okne. Len sa nedaj je to dobrý cvak. Ja sa dostanem k foto asi až koncom týždňa. čaves

Mato_d

Videl som Peto, ako silno si to orezaval, takze nato vsetko je to fajna fotecka...
Prozretelne si tam hodil 1/2000s, mne moja 1/640s nestacila a Dolehronec mam rozmazany a nepouzitelny :|

Lubo

Pekna foto :-) uz som sa obaval, ze to sem nikto nehodi.
Btw, mne sa tiez zda, ze okuliarnik nie je ukazkovo ostry, skor taky makksi. Ukazkovoostre su sutriky a kamen...

PetoH

No to skreslenie je vlastne "prirodzene" pre ten sirokac, ale jak som robil ten orez, tak LDR je kusa skresleny a tuna sa mi to osobne nepaci. Co sa tyka ostrenia, tak neviem kde je problem, Ved predok je zaostreny, okuliarnik ma predok ostry a potom to ide plynule do rozmazania.

Rbr69

Pri sirokaci mi to vobec skreslenie nevadi, praveze sa mi paci, nefotime predsa architekturu, skor si myslim, ze je to ostrene na ten kamen alebo tak nejak, a kedze vlak fical a nevliekol sa a chcel si ho ulovit na kratky cas isiel si do takej clony a potom tazko chytas aby bol co najostrejsi aj vpredu ... takze tot moj vylev Peto ;-)

PetoH

Ano Axel, to skreslenie robi objektiv. Este ktomu je to vyrez z lavej casti fotky, cize sa prejavuju trochu silnejsie vady. Najma ten lavy dolny roh, ale stym nic nenarobim.

Axel

Kompozicne ani tehcnicky tomu nie je co vytknut. Ale to skreslenie perspektivy (ci coho to je) robi ten sirokac?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky