Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Ranné Tatry

Mato_d

No, zaberov som v to rano urobil dost - siel som pekne poporiadku - Gerlach, Slavkac, Prostredny, Skalnate pleso, Lomnicak, Belianky, plus nejake polocelky :) Konkretne tato fotka je jeden z dvoch zaberov na Prostredny hrot. Veskere upravy som obmedzil na zmensenie, doostrenie a velmi jemne zvysenie kontrastu (aj to len kvoli tomu, ze som siel bez polarizera a s 12x zoomom). Ziaden vyrez, saturacia, tonovanie, retus...

Pietro

To je moje kafe (teda skor caj). Rozhodne fotka ma svoju myslienku a prevedenie je bravurne. Zaujimalo by ma skor, z kolkych dilcich zaberov si mal moznost vyberat. Ak si siel na jeden tak potom smekam.

Mato_d

potvrdujem, ze autor rozhodne nie je profifotograf :)

Zolo

Kuknite sa sem vsetci, toto je fotka ako ma byt, je dobra, oslovy takmer kazdeho, ma myslienku, nie ako ine, bezmyslienkovite fotky. A autor urcite nie je profifotograf. Len to vie.

Mato_d

Dikes! Fotene je to z cesty z PP do Smokovca, na odbocke na letisko. Pre lepsiu orientaciu: GPS suradnice >> ukazat na mape ;)

Daulagiri

Odkiaľ je to fotené? Inak fotke som dal jednotku fakt paráda.

Edlar

Dobre meno robis S trojke takymito fotkami ;-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky