Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Na svahu Čertovho kopca

Diskusná téma K fotke: Na svahu Čertovho kopca

Na tomto "slížiku" sa dajú rozoznať mnohé sedemstovky v Malých Karpatoch. Od Vysokej, cez Vápennú, Veterlín, Záruby a Skalnatú, za chrbtom Čertov kopec. Fotka nižšej kvality, ale zato s dokumentačnou hodnotou. Obloha prifarbená, aby nepôsobila tak fádne.

Vladvlad

Tretí pokus pridania :)
Takže zoznam kopcov v MK

Vladvlad

Neviem prečo sa to nezobrazilo
printscreen:
Zoznam kopcov v MK

Meky

Bulat,keď spomínaš Geldek boli ste niekto aj na jeho západnom vrchole? Ja som bol len na východnom.Neviem či sa dá nejako obísť tá zvernica.

Bulat

A Geldek je taky polovicny- niekolko metrov mu do tejto okruhlej hranice chyba, ale kompenzuje to dostatocne svojou unikatnou polohou.

Bulat

ha ha- to by bol dlhsi zoznam a navyse tie ani vsetky pochodene nemam :)

Vladvlad

Na Javorinu sa často zabúda.
Teraz napíš zase všetky 600-vky :)

Vladvlad

Nie, nezabudol, aj podľa mňa sú to tie čo si napísal.

Bulat

kolko je vlastne presne MK sedemstoviek ? Ja som napocital 11- Zaruby, Havranica, Celo, Veterlin, Vapenna, Vysoka, V. Homola, Certov kopec, Skalnata, Cmelok, Javorina. Zabudol som niektoru ?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky