Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Krivánsky hrebeň Malej Fatry

Tomaash

Zase ani uplne suche neboli :-) Ide samozrejme o Baraniarky a nie Kraviarske ako som pisal.
Vybehli sme aj na Sokolie, ale z Malych Noclahov sme isli dole po Zbojnickom chodnicku na Vysne Kamence namiesto zostupu do Tiesnav. Stade sa potom da dostat po zltej aj do Terchovej, ta znacka vsak nie je ani na turistickamapa.sk. Vo VKU mape nemam ani ten Zbojnicky chodnicek to Kameniec. Je to tam pekne, ale nie prilis fotogenicke pre mna, lebo tam zavadzia vela stromov. Je tam vela schodov, vyskove metre ubudaju rychlo. Pozdaval sa mi aj uzsi chodnicek v skale zabezpeceny retazou.

Tuna je viacej fotiek z tejto vydarenej akcie: picasaweb.google.com/…/200906…

Bulat

Inak vino- na Rohace som odhodlany nejaku flasku vytiahnut :)

Bulat

tak to teda Baraniarky sklamali- zeby vyschli? Treba vyskusat za dazda :) Potiahli ste aj na Sokolie a Tiesnavy ?

Tomaash

Pocasie bolo vyborne, zazili sme vselico: v sobotu okolo poludnia dazd, potom sa dvihli mraky, rozpustili sa a krasne sa vycasilo. To sme len stupali na hreben od Sutova. Na V. Krivani fukal celkom studeny vietor. A vraj na hrebeni aj posnezilo. Nedela bola uplne luxusna.
Viditelnost vynikajuca, bolo vidno celu Turciansku kotlinu, celu MF, VF, Zapadne Tatry, Choc, Babia hora sa tycila v dialke. Jednoducho fantazia.
Zostup z Kraviarskeho do sedla Prislop nebol vobec taky hrozny, ako si hovoril :-) Trochu smyklaveho blata tam bolo, ale na chytanie sa cohokolvek pevneho okolo (stromov) to nebolo.

Inak vypol som hodnotenie, pretoze:

  1. prepal na oblohe
  2. farba oblohy :-( nabuduce budem pit menej vyborneho cerveneho vinka z Modry a uploadnem subor, ktory som chcel. a budem to po sebe lepsie kontrolovat :-)
  3. mohol som tu panoramku odfotit uz na Kraviarskom :-)
Bulat

tomas, pekne pocasie ste vychytili uplynuly vikend, vypada ze bola perfektna viditelnost!
Inak ako vypadal zostup- bolo tam furt blato, alebo dlhe sucho urobilo svoje ?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok