Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Zamračené Čelo

Vladimir

no hmla alebo mračno u mna je to za 18 alebo 20-2=18 nič nevidím na dialku ale už som raz písal že sa my podarili celkom zaujímavé fotky z hmlou no a že mračno pozri foto moje zo včerajšku tam malo byt to Čelo ale mrak ho zakrýva a na záver tajomné môže byt tiež no zamračené sa my viac páči:-)))a jankovi sa tiež páči:)))tak vám :DDD

Bruma

Vladko, ale ak by som mohol, tak nazov by som dal: Tajomné Čelo. Koli tomu, že mi to nepripadá ako zamračené, ale v hmle. :-)

Bruma

Vladko, teraz na to kukam poriadne, rano som to kukal cez notebook počas jazdy. Naozaj sa mi to pači, to pozadie ako keby nebolo odtiaľ, je to také ako maľované nejakým úžasným akad.maliarom. Ako som aj predtým písal, tak aj teraz. paráda.

Vladimir

nedalo dost sa to šmýkalo chcel som až na Veterlín ale po jednom ušmyknutí a páde som to asi polovičke hrebena vzdal a vrátil sa blato sa dalo obejst krajom chodníka nebespečný bol hlavne ten hreben Veterlína lebo už kvôli tej vysokej burine nevidíš kam stúpaš aked sa to ušmykuje tak to neni dobré,brumo som rád že sa páči :D :-)))

Vladvlad

Už tu máš pár fotiek, kde počasiu vyčítaš hmlu, asi máš fakt smolu :)
Ako to bolo hore (v okolí) s blatom? Dalo sa ísť normálne?

Bruma

Vladko, je to také strašidelné- tá hmla. Pekné a paráda.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky