Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Hmly nad Záhorím

Diskusná téma K fotke: Hmly nad Záhorím

Po dlhšom čase opäť ja nad hmlou a nie naopak. Ranný pohľad z Vysokej na Veľký Petrklin, Vápennú a v pozadí aj Záruby. Hmly boli prítomné len nad Záhorím, do pohoria zasahovali len okrajovo, hranica cca do 400 m n.m.

Vladvlad

A ešte si predstav stáda muflónic s mladými v týchto vrcholových partiách, na skalách a skalných sutiach, a aj presne na mieste tvojej fotky : hiking.sk/…/male_karpaty-vyst… ,som si na ňu vtedy spomenul, len namiesto tvojho kamaráta tam boli muflónice s mladými :)

Bulat

Tento vyhlad zo severnych skalisk Vysokej patri urcite k najkrajsim v MK- no a ked sa prida taketo pocasie...skvele! Peter Straka by vedel tiez rozpravat, myslim :))

Jakub Súčanský

No to máš pravdu lepšie je keď ti ľudia okomentujú fotku ako ohodnotia;) tie body človeku moc nepomôžu v napredovaní:)

Vladvlad

Súhlasím, tiež sa mi to páči:) Nečakal som to, v BA najprv slnko a neskôr postupne hmla a v Kuchyni úplná hmla.

Vladvlad

Ďakujem, už som to tu raz pod nejakou písal. Nevidím v tom zmysel plus je to neobjektívne, na slovné hodnotenie sa dá reagovať, bodové hodnotenie-čísla, nevyjadrujú absolútne nič. Môj názor.
Ale pri niektorých fotkách asi ešte zo začiatku spustenia tejto Galérie, som narazil na podobné názory.

Vladvlad

Kde bývaš, keď si tam do "pol hodky"? Vývrat? Alebo hore bežíš? :)

Mangalino1980

paráda tiež som rád nad oblakmi alebo hmlou, a vysoká je môj oblúbený kopec z domu som tam do pol hodky ale takúto scenériu som este nemal

Vladvlad

Babral som sa s tou úpravou..., ale zdalo sa mi to príliš presvetlené :)

Rbr69

Nadherna sceneria, super ... trosku presvetlenejsie by to mozno chcelo ... ale neviem ako to tam vyzeralo so svetlom o 9:30 ;-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok