Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nízkotatranská stíhačka 2009

Diskusná téma K článku: Nízkotatranská stíhačka 2009

Počas uplynulého víkendu, 4.-5. júla, uzrela svetlo sveta ďalšia stovka, nonstop prechod hrebeňom Nízkych Tatier pod názvom Nízkotatranská stíhačka 2009. Nultý, pokusný ročník, nám ukázal, že táto šialenosť je nielen realizovateľná, ale dokonca má úspech.

Bacaardi

Rad by som aspon takto pogratuloval blaznom, ktorych sme nestihli v cieli, pretoze trielili v rychlom tempe dalej domov (asi im nestacilo 98 km hrebenom:-).

takze mate moj obdiv!

Misko79

uzasny vykon a obdiv si vsetci rozhodne zasluzia.

Ftakopysk

pocas slapania som si hovoril, ze sa uz na nic podobne nenecham nahovorit, ale uz teraz vidim, ze to buduci rok skusim znovu. skusim zaradit aj nejaky trening, lebo ked chce clovek odslapat skoro 100 kilakov po tom, co vstane od pocitaca, tak pride len po stefanicku :)
no nic, super akcia a vidime sa o rok!

Poldo

Všetkých obdivujem ! Je to krásne bláznovstvo...

Alpanista

velmi dobra akcia to bola. som rad ze som sa mohol zucastnit. dufam ze budem moct ist aj buduci rok a pridem az do ciela.

Juraj1607

na buduci rok ma tam vidite ste ma kruto namotali... vsetkym ucastnikom klobuk dolu...

Radog

Poslených 5 dní rozmýšlam vážne aj ja nad tým že sa na budúci rok zúčastním. Už len začat trénovať a pohľadať niekoho kto by sa ku mne pridal.

Peter S.

No mne sa tiez naskyta problem s kym ist na buduce. Partacke, ktorou sme sa dali na rychlo dokopy, to stacilo :-) Je dobre ist s niekym koho uz poznate a viete tak odhadnut jeho schopnosti a skusenosti, a ste vlastne tak dobre zohrana dvojica. Preto ak by mal niekto chut, mozme zacat chodit nejake pochody, tury spolu a tak trochu pomaly trenovat :-)

Eric

Takze nabuduci rok bude vysokotatranska stovka? :))))

Olaf

Vysokotatranská stovka se už kdysi v osmdesátých letech chodila. Start ráno na Hrebienku a cíl byl ve městě Rožuberok. Sám ji nepamatuju, mám to z vyprávění starších stovkařů. Trasa byla celá po magistrále a potom v noci po silnici okolo Liptovské Mary do cíle. Účast prý bývala až několik set stovkařů.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum