Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Havrania Skala

Diskusná téma K fotke: Havrania Skala

Hádanka o akú skalu MK ide ? dalej na fotke je jedna rozprávkova filmová postava viete povedat aká ? a o aký film rozprávku ide?(ked sa dobre pozriete tak pod korunou stromu zbadáte slniaceho Kameňožrúta z Nekonečného príbehu)

Bruma

Vladino, opat pekné. Maš tam par prepalov. Na otazku neviam odpovadať v MK som nikdy nebol, čo je smutné, lebo viem že su tiež nádherné.

Maciatko73

Hm, tiež som myslela, že sú to Čertove zuby. Takže ani Havrania ani Medvedia... tak aká?

Vladimir

brumo kde sa nachádza táto skala to nemusíš hádat no ale tú rozprávkovú postavu tam vidíš už len jej meno a film ako sa volá:))) (nie je to ludská postava skôr je to filmová rola)

Vladimir

mačiatko čomu hovoríte čertové zuby ? Havraniu nikto nehádal a Medvediu ja v MK nepoznám rád sa poučím:)

Maciatko73

Medvedia bol preklep - strážovské. Havrania bol tip, (aj keď sa nepodobá)lebo inú zatiaľ v MK nepoznám, ale rada sa priučím :-)

Vladimir

mačiatko ide o Havraniu skalu:)))ale asi ju poznáš z hora a toto foto je fotené z dola a nevieš náhodou aj tu druhú čast hádanky?

Vladimir

druhá čast hádanky vás nezaujala jeto Kameňožrút z Nekonečného príbehu,na fotke ho vidno pod korunou stromu ako sa slní.:)))

Alenkabela

vladimir, mňa hádanka zaujala a našla som v strednej časti skaly tvár, lepšie je to vidieť z náhľadu k fotke

Maciatko73

Hi, takže som predsa uhádla :-) Máš pravdu, z tejto strany ju nepoznám. A o akú rozprávku išlo to som netušila :-))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma