Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Horalfest našimi očami

Diskusná téma K článku: Horalfest našimi očami

Uplynulý víkend sa v Novom Smokovci konal prvý ročník festivalu amatérskej tvorby o horách - Horalfest. Neodolali sme a išli sme sa na vlastné oči pozrieť, o čom to bude. Ako sme už písali, tento festival sa svojím programom líši od klasických horských a cestovateľských festivalov, kde je ústrednou témou premietanie a zážitky z ciest, a je zameraný vyslovene na amatérsku umeleckú tvorbu.

Svacko

a nechyba tam nahodou jedno L v napdise clanku? Ci to bolo zamerom,uviest horafest? ;)
s.

Sirota peter

Bol som aj na nultom ročníku a musím sa priznať že som sa o mnoho lepšie cítil pred rokom ako teraz , Soňa to presne vystihla ,neosobné prostredie ,chaos , proste atmosféra ktorá má s horami málo spoločného .K vítazným fotografiám sa vyjadrovať nebudem ,pretože som sám prispel :)),teší ma však že v kategorii filmov vyhral môj favorit Rasto Hatiar . Verím že nasledujúci ročník bude o mnoho lepší ,kvalitnejší a bude pre nás ,čo majú hory radi :))

Tono

Ja sa v mojom prispevku sice nevyjadrim k teme clanku, ale chcem len skonstatovat, ze je velmi dobre, ze tu niekto pise aj taketo prispevky, ako Sona /vid jej clanky/, za co jej podla mna patri vdaka. Asi len tolko.

Ilegal

detto, ja som sa v tom case sice nachadzal v tatrach, ale tiez som radsej absolvoval turu ako toto.

Rujir

Festival to moze byt fajn, ale zial, ak bude aj nadalej v termine, kedy takmer vzdy "hrozi" predlzeny vikend, tak ho asi vzdy ozeliem. Predsa len - pobyt v horach je vzdy lepsi ako horsky festival...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov