Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Rakúsko - Schladminger Tauern

Diskusná téma K článku: Rakúsko - Schladminger Tauern

Myšlienka podniknúť niečo v Alpách vznikla ešte počas tuhej zimy. Postupne sme sa s priateľmi venovali tejto téme čoraz častejšie. Vymyslieť a zorganizovať celú akciu bolo pre nás ako alpských nováčikov ťažšie, ako sa môže zdať. Nakoniec všetko dobre dopadlo a nedeľné svitanie 26. júna zastihlo Renátu, Vojta, Maroša, Martina a mňa na ceste do Schladmingu.

BranoK

Ahoj,fajn článok a fotky.Pred pár rokmi som v Untertáli robil vlese.Od vodopádu Riesach smerom vpravo a hore som strávil pekných pár mesiacov.Dolina Untertal je fantastické miesto v každom počasí.Vodopád Riesach v období keď sa topí snech a ešte do toho zaprší,to je proste neuveriteľné a zažiť to za splnu mesiaca priam magické.Vivat Untertal!!!

Radovan martis

Ahoj, dakujem za komentare. Niedere Tauern sa sklada zo 4 podcelkov, jednim z nich su Schladminske Taury. V nazve to mohlo byt uvedene aj inak, to je pravda. Co sa tyka toho co by som urobil inak su to skor take subjektivne veci tykajuce sa skor mojich partakov na akci. Niektore veci sme nemuseli brat ine nam chybali.

Matotas

To ze si nebol na Hochgollingu nemusis lutovat, o nic si neprisiel. Nekonecne stupanie po suti a potom nekonecne klesanie. Vyhlady na Dachstein si pisal ze ste mali takze fakt nie je o co stat

Jojoš

Pekné,velmi pekné,priam inšpirujúce.A tiež ma zaujíma,čo by si urobil inak.

Adushka

Fajn clanok, Niedere Tauern mam vyhliadnute uz dlhsie na potulky, pretoze do tychto miest chodim lyzovat, ale zatial sa mi sem v lete prist nepodarilo. Tak aspon takto sprostredkovane. Vdaka.

Roman221

a môžeš povedať/poradiť čo by si urobil inak?

Ježo

Ahoj,

pěkný článek jen k nadpisu: správný název pohoří je Schladminger Tauern, které je součástí Niedere Tauern. To, co je v nadpise, zní podobně špatně jako Nízké Kráľovohoľské Tatry.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov