Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Výhľad z Drieňovej

Diskusná téma K fotke: Výhľad z Drieňovej

Dole sa nachádza obec Krivoklát z Krivoklátskou tiesňavou vpravo hore sú Vršatské bradlá a Vršatské hradné bralo a vľavo hore je Biely vrch. Fotka ešte nie je dokonalá, chcelo by to ešte lepšie svetlo, ale je tam dosť zlá dostupnosť a dostať sa tam večer by bolo ťažké.

MisoM

takze foto vymenena po dohode s autorom

Rbr69

posli ju potom Misovi Mikulasovi misom [zav] hiking [bodka] sk, on spravuje tu na hikingu galeriu, poziadaj o vymenu, on Ti ju zameni ... zo zaciatku sa to stalo mnohym ... tak tu teda vitaj ;-)

Redhawk5

vďaka za radu nevedel som ako to tu beží, zajtra to prerobím. GPS je len orientacne podla mapy.

Vorec

Tak tu som ešte tiež nebol, ale v tých lesoch pod sme onehdá blúdili :-)

Rbr69

Jakub, sprav ju presne vo svojom fotoeditore 738px najdlhsia strana a server ju nespracuje/nerozostri, Ty to mas v originale 800px na sirku. Budes to mat potom ostre tak ako doostruje u seba.
To GPS je presne z foteneho miesta podla Tvojho loggeru alebo to je zadavane orientacne priamo zo suradnic na mape? Aby som to nemusel hladat, ak sa tam popripadne vyberiem. Asi to navstivim na jesen, ked tam budu ihrat farbicky ;-)

Redhawk5

cibojak.nazory.eu/image/14662…

Neviem prečo fotku pridalo takú rozostrenú a nekontrastnú, preto pridávam link na ,,originál". Bol som dva krat raz som išiel dole z dediny (táto fotka), keď som išiel druhý krát išiel som z toho sedla. Dá sa tam fotiť len z jednoho miesta aj to z problémami, konáre zavadzajú stále.

Rbr69

Fotka nie je dokonala, ale jeden zo suprovych pohladov na Vrsatec a Krivoklat, chystal som sa tam este za snehu, siel som to odzadu od Chrastkovej, ale nezdolatelny svah, strmina, drobne volne skalky a kamene s popadanymi stromami, tak som to len obisiel a nechal som to tak ... myslel som, ze teraz, ked je zazelenala, odtial nie su dobre vyhlady na fotenie, ale vidim, ze hej ... isiel si tam od sedla medzi Drienovou a Kravim vrchom? To vyzera najschodnejsie. Dik za obnoveny tip na vylet pre mna ;-)

Bruma

Myslim si, že podla pravidiel fotogalerie Hiking.sk by mali byt fotky čisté, bez ramikov, podpisov. Nech posúdi admin, ale svoje meno by som do fotky nevkladal.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok