Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Traja od Žiliny

Diskusná téma K fotke: Traja od Žiliny

Tak v prvom rade, ja nie som autorom fotografie. Autor je Rudo Haas, prekladateľ zo Žiliny. Fotku mi poslala manželka z prace, kam ju autor aj zaslal. Vzhľadom na jej veľmi zaujímavý obsah, som si ju dovolil uverejniť v našej Galérii. Foto vzniklo nedávno neďaleko Varína, pri ceste k chate Pod Jedľovinou.

Meky

Ok.Len ma prekvapilo,keď som ju zbadal po dvoch rokoch v novinách.Inak je to veľmi vydarený záber.

Tono

Teda nic blizsie... Viem ze fotka kolovala netom, ale neskor ako som ju ja dostal a dal sem. Autor ju rozposielal viacerým osobam...

Tono

Neviem, mne ju preposlala manzelka a ma ju od menovaneho pana, viac neviem k tejto fotke nic povedat.

Meky

Len chcem ešte podotknúť,že nemám ani najmenšiu pochybnosť o tom ako táto fotka vznikla a ako nám to opísal Tóno Zahradník.Vyzerá to,že sa chcel niekto zviditeľniť.Však slečna(alebo pani)Nadežda?

Meky

Ak máte možnosť,pozrite si dnešný Nový čas(18.7.2011),kde na stránkach 12-13 je uverejnená presne táto istá fotografia.Je tam spomínaný iný autor fotografie(čitateľka Nadežda) ako aj iná lokalita(Kľačianska dolina-severná strana Nízkych Tatier).

Misko79

tak s touto mamou som sa stretol aj ja a tiez na biku, moj pribeh je popisany na vlakne: co robit pri stretnuti s medvedom, ci ako sa to vola, ja som ju mal cest stretnut (aj s detmi) asi v 2005-tom, takze toto uz bude asi nova generacia chlpatych bundasov. Ja som trencle nemenil, ale nebolo mi vsetko jedno.

Tono

Fotograf bol na bicykli :)
... a takmer si musel vo Varine menit spodne pradlo :) :) :)

Brk

Napadlo ma, že fotograf asi sedel v aute, ináč by sa fotka až sem asi nedostala :)

Brk

Uf...celý život túžim niečo také odfotiť...zatiaľ som stretol len ich výkaly :), ale túžim ich takto stretnúť :) ?

Masker

ten malinký čo stojí je krásny,ale aj stará je pekná...sučina jedna.Chcel by som to zažiť,ale s istotou že sa my nič nestane:-)

Miso.K

No podľa mňa to stretnutie nebolo na veľkú vzdialenosť, max 30 - 40 metrov. Stačí pozrieť exif a ohniskovú vzdialenosť 370 mm (EQ 35). Napokon lokalita, kde je medvedica fotená ani nedovoľuje záber z väčšej vzdialenosti. Škoda, že sa autorovi nepodarilo zachytiť celú rodinku (táto macinka vodí tri mláďatá)aj keď celkom chápem, že v podobnej situácii sa človek rozhoduje či radšej nezdrhnúť.

Blahola

paso24paso, štatisticky vzaté je pravdepodobnejšie, že nabúraš autom či autobusom ako ich stretneš.
Autorovi všetka česť.

Paso24paso

Sa chystam na prechod hrebena Malej Fatry od Bieleho Potoka az do Strecna a mam opat o dovod na bavy viac ked vidim taketo obrazky

Alenkabela

vydarená rodinka, ale takéto blízke stretnutie by mi nebolo moc po vôli, najbližšie - cez víkend si asi dám na ruksak zvonček, ktovie, či to pomáha :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky