Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Cestou z Kralovej hole

Rado Gadoczi

To som chcel napisat aj ja ale som si hovoril ze sak sme tu nenapisali jeho meno ta nevadi. Ale teraz uz aj meno tu je hahaha :)))

Psyloo

tak nech vola:) ja len dufam, ze Jano to neprecita....hm...:)

Rado Gadoczi

HAHAHAHA dobre dobre ... si to zaklincovla teraz... Myslim ze ked nas komentar niekto precita nepochopi a bude na nas biele plaste volat..

Psyloo

teda ho vypinam:)a mimochodom vypni si mobil, zeby ti nezvonil v aute:D

Rado Gadoczi

Jasne ja ich poslem za tebou ze tadialto nemozu ist dole roklinou na zastavku ty im povies ze autobus odisiel ze nech idu dole roklinou skratkou a tak dookola.... Bude to Slovensky bermudsky trojuholnik teda v nasom pripade len Slovenska priamka ale zahadna... A niekde medzi nami sa budu turisti stracat. Ja to vidim tak ze uz je piatok a nemali by sme uz pouzivat ROZUM !!!

Psyloo

no fakt, na to som zabudla:) tak ich potom posielaj ku mne na tu zastavku:D

Rado Gadoczi

Heheh nie nie ja budem na konci rokliny v Slovenskom raji salit turistov :))))

Psyloo

no dakujem ti pekne za tu predstavu:)inak daj si pozor zeby ta obet to nebol si nahodou ty:))samozrejeme ak nebudes sediet na nejakej inej zastavke:D

Rado Gadoczi

Prave som si ta predstavil na zastavke opreto o staru opotrebovanu turisticku palicku a cakas na dalsiu obet hahaha :)))

Rado Gadoczi

Eurobus na nu urcite vypisal odmenu lebo odkedy sedava na ich zastavkach ubudlo im cestujucich :))

Psyloo

kedy budem na dochodku a nebudem uz vladat behat po kopcoch tak tiez si najdem taku zastavku a budem informovat unavenych turistov ze posledny spoj prave im odisiel:))

Rado Gadoczi

Ano ano to bolo vtedy ked som sa tetky v Sumiaci opytal ze ci uz isile bus a ona na to ze ano pred minutkou. A reku teta kedy ide dalsi a ona sa tak zasmiala a ze reku zajtra hehe. Ona tam cakala len na to aby sa mohla na mne pobavit :)))

Psyloo

Pekne, pekne:)Obloha ti vysla ako by bola fotena s polarizakom:) Inak to bolo vtedy co ti ta tetka na zastavke povedala, ze dalsi bus ide az zajtra?:)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky