Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Zaujímavé videá

Diskusná téma Zaujímavé videá

Téma určená pre zaujímavé videá o prírode, horách a turistike.

Petras

Cierna značka, mám vůči tobě různé výhrady, ale za tento odkaz jsem ti opravdu vděčný. Kdyby tak o budoucnosti tohoto světa mohli rozhodovat obyčejní Lidé...

Dana

Gojko bol na Rajeckom maratóne tento rok v celkovom poradí na mieste č. 12, v kategórii Majster žilinského okresu tretí a tretí najlepší maratónec z Rajca!!!!!!!!!!!!

Robert931

úžasné, nemá to chybu, pozeral som to s otvorenými ústami, klobúk dole je to krásne

Tatry-video

VIDEO TRASA 1 - BELIANSKE TATRY - Tatranská Javorina - Zadné Medodoly- Kopské sedlo - Veľké Biele pleso - Dolina Kežmarskej bielej vody. čas videa 24 min.
trekfilm.sk/videa.htm

Vrana

2 Bacaardi: Pekne video. Okopavanie skaliek krompacikmi zrovna nemusim, ale chalani maju z toho evidentnu radost. Ja som sa tak tesil zo svojej prvej Tatranskej cesty ;-)

A o to asi ide. Robit to s chutou, radostou, pre zabavu.

Maťo z.

2 ciernaznacka: Hezky, na muj vkus trochu moc poeticky video z peknyho veletu. Akorat se mi zda, ze se s tim kluci trochu srali - kamos Rob Samonil dojel z Blanska k Jeruzalemu za 19 dni. Jel na Kili, ale v jiznim Sudanu ho smetl truck a tak se vracel z Chartumu po necelych 6 tydnech. Mel nahopanejch pres 7kkm.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov