Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Nad Hybe

Diskusná téma K fotke: Nad Hybe

Z Hybe vedie parádna cesta do Liptovskej Kokavy. Kúsok asfaltky so spätnými pohľadmi na dedinu ako na tejto fotke, potom pohodlnná poľná cestička a nakoniec kúsok lesom - a sme pri mieste fotenia mojej prvej fotky kokavskej série.

Rbr69

Dostat tam tak len ten kostol, bez tych krabicovych barakov alebo elektr.vedenia, skusal som teraz nad Dovalovom a je to carokrasne udolie ale trafit peknu foto, to je asi fakt najst presne kusticek zeme kam sa zrovna postavit, takto je to len zoomovany pohlad (nic v zlom) ... hladanie a zoomovanie toho naj je fakt tazke, alebo odrezat rusive vplyvy do bokehu ... Matus poradi, jeho praca s DOFkou bavi, som si vsimol! ;-)

Adushka

Rasto, on to skusal fotit prave tiez. obaja sme zhodnotili, ze je to rusive s domami, preto on svoju foto ani nepridal, ja som ju ale dala najma preto, ze sa mi pacia tie vrstvy a farbicky. Inak Matus mi radit nemusi, sama sa viem tiez pohrat, ale zrkadlo sa mi dostane do ruk veeeeeeelmi obcasne, takze bohuzial.

Rbr69

... ale ved ja som to tak nemyslel, Matus, nerad, ked nesmies! :D ... ked som vyliezol minule na jeden taky ten hup-kopcek som zistil, ze to stoji za prd, a nez som sa dostal na druhy hup-kopcek, tak uz bolo svetlo fuc ... a to som mohol byt rad, ze na druhom hup-kopceku to kompo stalo ako tak zato ... a to nech potom povie niekto, ze krajinka Ti neujde, ze to je parada fotit ... svina ... krajinka myslim :D

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky