Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: A toto je zas čo?

Diskusná téma K fotke: A toto je zas čo?

Kozie chrbty medzi Sedlom pod Vysokou a Bralovou skalou. Tabule vyvesené dve, ale kde aký stožiar, aká vlajka? Pirátska vari? Viem, že v okolí Kunešova prebiehajú občas nejaké výcviky, ale takýto spôsob informovania je teda fajná recesia. Nehovoriac o tom, čo tabuľa povie zahraničnému turistovi, putujúcemu diaľkovou európskou trasou E8 (niežeby som ešte nejakého stretol, ale môže sa vyskytnúť).

Daulagiri

No priznám sa že kúsok od s. pod Vysokou ma pri mojom putovaní tadiaľto pred dvoma rokmi poriadne vystrašilo niekoľko výbuchov a v jednom okamihu cezo mňa dokonca prešla slabá tlaková vlna. Prášil som odtiaľ ako blesk, ale vtedy tam takéto upozornenia neboli.

MatusM

Ach tak, dakujem za vysvetlenie aj mail.

Janci

Matúš, Istrochema má tam strelnicu kde občas skúšajú trhaviny. Tá cesta ktorá vedie od Skleného je ohradená a je tam muničný sklad.

Jonathan.sk

...aj pod Rematou je kameňolom, kúsok za cestou. Ale toto je nejaká haluz.

MatusM

Neviem o tom, že by tam bol v bezprostrednej blízkosti nejaký kameňolom. Najbližšie za Ráztočnom.

Vorec

:-) ved nad tymto sa uz pozastavil aj Manik pri svojej ceste po E8 pre tv.sme :-) -->http://tv.sme.sk/v/10855/peso-cez-stred-slovenska-a-nebezpecny-kamenolom.html (04:44)

Suco

hm tak to by aj mňa zaujímalo čo to je

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma