Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Nad Klenovom

Diskusná téma K fotke: Nad Klenovom

Krizovatka nad Klenovom smerom od Margecian. Vyuzil som teple pocasie kedze na vikend hlasia dazd a prezrel som si miesta na vychode kde som este nebol trasa: Margecany, Klenov, Miklusovce, Sedlice, Sucha dolina, Lubovec, Ruske Peklany, Obisovce, Druzstevna pri Hornade, Kosice. Panorama vznikla spojenim 7 fotografii...

Radog

No teraz si mi nalozil aby som sa uz vybral :))) Dik za tipy snad nieco vyskusam ...

Axel
Jeden tip uz vysiel ako clanok pred 2 tyzdnami. Dojdi z kysaku alebo PO cez Kvasnu vodu ;-) Bajkom to ide relativne pohodlne aj hore na Rohacku, ale o tom popisem niekedy najblizsie. Chalani na MTB chodia casto z PO do KE hore po hrebeni (je to vraj aj nejako vyznacene maslickami.) Pomotaj sa po lesnych cestach v okoli Tlstej, aj ked vyhladov nie je vela Prevez sa dolinou Sopotnice a nezabudni obcas zastavit, objavis mnoho pekneho. Vyskusaj aj zjazd z Klenova do Zipova. Hore sa naslapes, no uzijes si krajinu, dole to zvycajne frci poriadne rychlo, takze vyhlady si nevsimnes. Lesne cesty okolo Brezian ponukaju naozaj zaujimave vyhlady V okoli Kvasnej vody je cyklochodnickov tolko, ze mas na zopar vikendov co preskumavat, vyhlady zo Stadla stoja za to. Dolinu Svinky do Obisoviec si uz absolvoval, tak to skus aj vrchom po hrebeni + stavia sa nova lesna asfaltka z doliny.

Alebo to obcas urob ako ja - vyber sa kadial prave chces a nechaj sa prekvapit, kde sa objavis. Aj nahodna odbocka je casto zaujimava.

Radog

Ked uz ta tu mam na vlakne porad nejaky pekny cyklo vylet v tej oblasti :)) Som vsak viazany na vlak...

Radog

Nastastie nie ale stretol som len oproti co smerovali do kamenolomu a to som videl 1x v zivote ist kamion 120km/h. Ale inak bolo dobre pacilo sa.

Axel

A ako sa pacilo na vylete? Kamion z kamenolomu ta nezrazil?

Radog

Tak rano o 07:59 som bol v centre mesta na ceste do prace a az tesne pred stanicou som sa rozhodol ze nepojdem ale niekam vypadnem. O 08:22 som nastupil do vlaku smer Margecany a vo vlaku padlo rozhodnutie na tieto obce kedze som tam este nebol. Trosku som sa pohojdal a nestretol fakt nikoho ani domacich ako keby to bolo uplne vymrete...

Axel

Aha, ty podvodnik jeden... :-P
A coze si siel cez dediny a nie Sopotnicou? Vacsina ludi jazdi tadial a po tej hojdacke cez dediny malokedy niekoho na bajku vidiet.

Radog

Aaaalee bolo to v pohode kedze som cely cas tlacil :))) Ale za hodku som bol hore takze pohoda.

Axel

Tak ten stupak z Margecian ti teda nezavidim... Ja mam zvycajne dost uz zo Zipova :-))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky