Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Neznámy monument na Kysuckej hrebeňovke

Tanazilina

No to sa mi snáď len zdá. Nechápem k čomu to je dobré. Je mi z toho čiastočne do plaču a čiastočne na grc, keď vidím v prírode takúto "výzdobu". Nerada by som niekoho urazila, ale keď to vidím, tak začínam uvažovať nad tým, či naozaj nebude niečo na tých rečiach o kysučanoch.
Myslím si, že takéto výtvory nám isto závidia v celom svete.

Bacaardi

nie je to jedno?

nesmies sa temnou stranou moci nechat z cesty zviest. nesmies hadat sa a rytier jedi dobry z teba bude....

Lubo

Maverick, Return of the Jedi je treti film v poradi zo serie Star Wars, mas vsak pravdu, ze ide o VI. epizodu. Mea culpa :-)

Axel

Matus, dalsim nadhernym prikladom je osada Janosikovci nad Terchovou. Rodisko nasho narodneho zbojnika, romanticke chalupky pametajuce este ferencjozka a o 200 metrov dalej motokrosovy okruh z ktoreho sa ozyva rev na celu dolinu...

MatusM

Zle som sa vyjadril, jasne ze MF to je, ale tu si pamatam, ze pre opar sme nevideli ani len siluetu:)

Adushka

Matus, vyhlad bol, ale bol opar, takze pocas dna nebolo nic vidiet. Ak si mrknes fotky, tak z ranneho Kameniteho mame siluety Rozsutcov.

MatusM

Ono to aspoň spestruje scenérie (aj keď niektoré považujem za diela samé pre seba, bez nápadu a kontextu s miestom), takže apriori mi umenie v prírode nevadí. Väčšina diel nie je takýchto monumentálnych.

Horšie je to na hrebeni s rozrytými cestami od motorkárov z Turzovky a odinakiaľ. Polícia by ich mala lapať a zhabať stroje. Prešli sme už všeličo, pekný kus SVK, ale takto zlé to nebolo ešte nikde.

Radog

Axel: Tu cast som nevidel lebo do Supermarketov nechodim kedze ich nemam rad.

Axel

Jakze vsade hmla? Ved polovica filmu bola v supermarkete...

Paso24paso

Taketo zevraj umenie iba spati krasny hreben Javornikov... sa cudujem ze to este niekto nespilil... prec s tym !!!!!!!!!

Radog

Axel: Ano Mist mas pravdu len ten film sa dost tazko pozeral nakolko hercov skoro nebolo vidiet lebo vsade bola hmla.

Maverick

Star Wars III nie je Return of the Jedi ale Revenge of the Siths.

Axel

Pozrite si film The Mist, tam sa jedna taka priserka prechadza po kopcoch...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Jaro Flídr k fotke: Vstavačovec Vstavačovec bazový, náš najskoršie kvitnúci. Vyskytuje sa v dvoch formách, žlto a červeno kvetej, Tieto sa medzi sebou krížia a vzniká tak množstvo rôznofarebný …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky