Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kuchyňa – Pezinok

Diskusná téma K článku: Kuchyňa – Pezinok

Každovíkendovú túru neberiem len ako relax po celotýždennom strese v práci, ale ako súčasť životného štýlu a zavŕšenie celotýždennej prípravy. Znie vám to čudne a učene? Nuž, tento týždeň som plátal vrecká na svojich desaťročných 400-korunových plátených nohaviciach a prešíval kožený opasok, ktorý sa tiež po pätnástich rokoch používania nejako začal rozpadať. Nabudúce ma čaká reparovanie tridsaťročného ruksaku, ktorého ušitím na vojne z nových brašní na plynové masky som ohrozil bojaschopnosť krajín Varšavskej zmluvy.

DanielaM

Pekny clanok, vdaka za prijemne rano. Ten uvod sa mi velmi pacil... Mal si odfotit k clanku aj ten batoh ...

Bulat

Tu zrejme horaren poznam... natrafili sme na nu tuto jesen nahodou pri zostupe z Certovho kopca. Je perfektne zachovalá a v peknom prostredí. Mimochodom tie hrusky nam velmi chutili :)

MatusM

mne sa ten úvod páčil, dobré osvieženie:)

Vladvlad

Až teraz som si všimol,že fotka prameňa je nad článkom, aj na hlavnej stránke- moja chyba, po ráne ešte rozospatý :)

Vladvlad

V nedeľu som išiel cez Majdán pod Sklenú hutu po asfaltke a tiež tam bolo dosť áut, za posledným domom na Majdáne je značka zákaz vjazdu... Títo experti boli určite nejakí "polovníci-pytliaci".
Ináč ako prejde osobné auto nad Sklenou hutou tam kde nie je asfalt?
Skôr problém s autami je na asfaltkách Lozorno-Jur-Biely kríž-Rača a moja obľúbená Jablonica-Suchánka-DV a Brezová-DV je to veľké ušetrenie kilometrov ak sa ide tade, ale policajti hore na Ostrom často stávajú a dávajú pokuty :)

Bean

A este jeden OT, ked sme pri tych prechodovych trasach. Poslednu dobu ma dost vytaca mnozstvo aut na ceste z Dolan do Solosnice. Mal by tam byt zakaz vjazdu, ale v skutocnosti - skoda reci. Neviem, ci domaci maju nejaku vynimku, ze mozu cestu vyuzivat, kazdopadne prechadzaju tam auta s naozaj vselijakymi SPZ. Vsetko civilne, lesnik mozno raz, dvakrat. Naposledy uz ani tabula so zakazom tam nebola a za 10 minut ma obehlo 6 aut! A co porobili lesnici v okoli Sklenej Huty, no na plac. Maval som rad tie doliny, ale uz sa to fakt neda.

Bean

Ja len, ze aj z vinobrania mohli byt lepsie fotky, ked uz si nacrel :-)

Vladvlad

Zaujímavé čítanie, ten úvod s tým oblečením by som vypustil-nepotrebné.
Dolina potoka Javorinka sa podľa mapy volá Švancpošská dolina. Je to tam pekné a hlavne bez ľudí. Sú tam dobré cesty na bicykel a spomínané kamenné zvážnice na pešie túry.
Namiesto tých krmelcov tu mohla byť fotka toho prvého prameňa:
h.imagehost.org/0705/Pramen.j…
Mám tiež rád takéto prechodové trasy cez Malé Karpaty, napr. Doľany-Pernek, Pernek-Častá, Orešany-Sološnica, atď.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum