Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Aj ja by som raz takto chcel ...

Ciernaznacka

Blahola
nie je to posmesne. Ja mam 34 rokov a do outdoor obchodu tiez nechodim. Na tury chodim obleceny presne tak isto ako panko na fotke.

Blahola

Čiernaznačka znie to dosť posmešne.:-(
Ja v jeho veku by som sa na outdoor obchod zvysoka ... Láska k horám čo nosí v srdci a zážitky čo má v hlave to je to dôležité a nie handry.

Jozef Kmeť

Nie značkové oblečenie ,ale láska ku horám nás ženú spoznávať krásy nášho Slovenska .Kde sme boli aj 100 krát - ideme znova.Želám pánovi Haviarovi ,ako rodený hornonitriančan ,hoci ho osobne nepoznám ,ešte veľa rokov v horách ,ktoré vedia byť i kruté ,ale vždy nás čímsi lákajú a dobíjajú energiu.Je to už "zakódované " v nás .

Misou

Vynikajúce outodorové oblečenie a dobrý energetický nápoj, stretol som jedného uja na horskom bicykli v teplákoch a špicatých topánkach, išiel na pivo z Kvačian do Veľkého Borového, povedal, že tak chodí každú nedeľu.

JarinoM

Myslel som si to,že podobný elixír tam bude. Na vodu to nevyzerá. Tak nech mu len chutí.

Jana T.

Náš zlatý ujo Ludvík ! Je naozaj obdivuhodný ! Všetkým prajem toľko sily,húževnatosti a mládeneckej pohody...!!!

Blahola

JarinoM fernet. Žartoval, že keby si nevypil, tak tu hore nedôjde.

Vladimir

Laci mna minulý rok v apríli podobný dedko bol z Liptvského Mikuláša mal tiež okolo 80 r.predbehol pri výstupe na Záruby,mal tesilky a obutie stare vojenské hnedé poltopánky a do kopca ma takou lahkostou predbehol že mi skoro dich vyrazil,stačil utržit poznámku že šlapeme a za ním 2 dôchodkyne tie aspom povedali že su z Liptovskeho M. zajazd,tiež im to dobre šlapalo.chcem povedat že ten dedko a tie dôchodkyne ma dost inšpirovali chodit po horách,tie Záruby boli moj prvy vystup a mal som čo robit aby som vystupal,pre zaujimavost Zaruby je najvyšší vrch MK a ma 768m:)

JarinoM

Vot éto molodec. A v tej fľaške čo bolo?

Bruma

Laci, verím, že aj Ty budeš stále húževnato chodiť po našich horách. Neviem si predstaviť Teba nebyť v horách, či teraz aj potom. :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Jaro Flídr k fotke: Vstavačovec Vstavačovec bazový, náš najskoršie kvitnúci. Vyskytuje sa v dvoch formách, žlto a červeno kvetej, Tieto sa medzi sebou krížia a vzniká tak množstvo rôznofarebný …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky