Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Kvapka

Bruma

Moja fatamorgána ne Mont Everest severnou stenou.

Bruma

Kubo, chcel som tym povedať že tvoje fotky su perfektne, nie som posadnutý tým Krivánom. a ak budem naražžat na tu kde je Kriván, tak pači sa mi celkovo ta fotka.Tesím sa na Babu, Krivan a ine kopce, ktoré prelezieme, či už sami dvaja alebo v nejakom grupači-dupači. Pisal som ti @ o radu.

Suco

Rasťo dnes som videl tvoju fatamorgánu (Kriváň) z hrebeňa Roháčov:))))

Bruma

Vladko, teraz som počuval počasko, od zajtra by mal prist dážd, ale aký bude. No prajem ti veľku hubačku.

Vladimir

ináč to sucho už je velké tu u nas čo ma trápi lebo o takomto čase som chodieval na hriby a reraz nič.:(

Bruma

Vladino, no sucho síce je, ale tato je z hmly a rannej rosy, je to fotene po 10:00 a v ten čas uz vychadza slniečko a trbliecu sa korálky od Natálky na pavučinkách. Ale tak ako Ty aj ja som bol prekvapený, že na takúto velkú kvapku som natrafil.

Vladimir

Vzhladom na to že vonku je neumerne sucho tak tá kvapka musí byt nejaký ten tvoj nektár na prilákanie tích chrobačov čo fotíš:)))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok