Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Budzogan

Diskusná téma K fotke: Budzogan

Ospravedlnte slabsie technicke prevedenie fotky a berte ju ako doplnok k nedavno publikovanemu clanku. Z pod vrchola Zibridu, ako aj zdola od zltej vedie k Budzoganu naucny chodnik.

MatusM

Jozef, fotku som preposlal, ale inu - krajsiu (= bez mojej malickosti:) a v originalnej velkosti.
Navrh vytvorit a postupne doplnat chlievik s prirodnymi zaujimavostami Slovenska je velmi zaujimavy, som rozhodne za.
Teda ak tu uz nieco podobne nie je, kam by sa tieto vytvory dali zaradzovat. Nemam tento web este celkom preluskany, je tu toho ozaj dost. Autorom patri velka poklona!

Pietro

Fakt mi to neda, ale ja som tiez zastancom toho, co pise moj menovec v druhej casti vety...
Podla urcitych individui by potom galeria v buducnosti vyzerala iba dvojfarebne (modra obloha, sive skaly ci inverzia). Ale urcite by sa tu dalo spravit aj lepsi zaber, to autor bez pochyb vie.

Jozef

nemohol by si túto fotku poslať Ľubovi s prosbou , aby ju pridal k môjmu článočku ? Ad technická úroveň :Fotiť v lese,z miesta, tak aby bol objekt celý v zábere, s mizerným kompaktom , ( asi aj bez statívu) to je predsa víťazstvo !

Ja som už aj navrhoval zriadiť špeciálny chlievik na fotografie a krátky text chránených prírodných výtvorov.Ako sa napr. zbierajú na tomto webe chaty a útulne..

PeterS

Vôbec sa nemusíš ospravedlňovať, tá fotka má vyššiu informačnú hodnotu ako donekonečna opakované, aj keď technicky dokonalé zábery z Tatier.

MatusM

Solinko, oplati sa, vedie k nemu naucny chodnik oznaceny takou tou sikmou zelenou znackou.

Solinko

Dost zaujimave, siel by som sa nato pozret osobne. Je to priamo pri turistickej znacke? Lebo podla GPS suradnic, ktore si zadal nie.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok