Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Jesenná Bokovka

Diskusná téma K fotke: Jesenná Bokovka

Po dosiahnutí sedla pod Homôľkou som len s úžasom hľadel na majestátny a nádherný Veľký Bok. Mrazivý vietor, ranné svetlo, mraky ženúce sa od Tatier a absolútna samota vytvárali skvelú atmosféru. Výstup naň som síce zavrhol, ale spomienky na tieto okamihy mi zostanú dlho v pamäti. Na zábere sú krásne jesenné exteriéry a v pozadí detail vrcholu, mraky naľavo ukrývajú Západné Tatry.

Daulagiri

No nad prechoďákom som uvažoval, ale to už by asi chcelo aj o stupienok lepší foťák. Musím sa ešte dačo podučiť a snáď v budúcnosti.

Bulat

Mato, mne sa tie farby pacia- nekricia :) Inak podexponovavam takisto, niekedy aj viac, a vyuzivam stredove meranie expozicie- tym ju mozem aspon ciastocne ovplyvnit... Ale prechodak by u urcitych situaciach samozrejme bodol :)

Daulagiri

Igor, veru aj môj veľký sen a v ten deň som si ho chcel splniť, lenže človek mieni a niekoľko problémov mení :-)
No ale počká nás tam.
Čo sa farieb týka tak fotky podexponovávam do -0.3 až -0,7 EV aby som trochu vytiahol farby a aby som ich nemal príliš bledé, ale nedá sa podexponovávať priveľmi aby zas spodok nebol pritmavý, tak toto je taký kompromis. Však vieš mi bezfiltrový :-) Zo saturáciou som ešte nikdy nehýbal.
Ivo: veru tie smreky ani mňa netešia, rúbanísk je v NT až priveľa.

Ivob

ej, len ta chora smrecina pod nim...dufam, ze to s NT nebude este horsie

Bulat

Mato ocenujem tvoje decentne a nekriklave farby- az mam dojem ze stahujes saturaciu :)

Bulat

krasny kopec, uz dlhsie je jednym z mojich snov nan vystupit :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky