Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Fotostretko na Súľove

Diskusná téma K článku: Fotostretko na Súľove

Pre tohtoročné jesenné fotostretko sme už dlho vopred vybrali rozprávkové Súľovské skaly. Zvolili sme termín 8. - 11. október, v ktorom sme už nečakali žiadne opary, ale krásne čisté jesenné počasie. Predstavy sivobielych skál vystupujúcich zo zeleno - oranžovo - červeného lesa a k tomu modrá obloha privádzali určite do vytrženia nejedného fotografa.

Jnezky

Aj keď počasie nebolo to pravé, partia aj organizácia bola super. U mňa za 5+.

Ice-age

Nastastie mne to vyslo a aspon som ze som mohol jeden vecer s vami posediet a druhy prezit turu po sulovskom okruhu diki aj ked fotenie nie je moja zaluba

Klf

zdravim vsetkych. sluboval som sice, ze sa dostavim, ale opet to nevyslo. aby ste si nemysleli, ze na Vas kaslem, tu je vysvetlenie: najprv som mal mat tento vikend skolenie pre jednu spolocnost, ale na poslednu chvilu (ako tradicne) ho zrusili, tak som sa tesil, ze konecne mi to fotostretko vyjde. avsak - v piatok pred tyzdnom siel na operaciu moj otec, mal to byt banalny zakrok, ale operacia trvala 6 hodin a skoro pri nej prisiel o zivot, tak som cely tyzden bol v kontakte s mamou, co a ako. vyvijalo sa to dobre, ale povedal som si, ze cez vikend skocim do Kosic oboch ich navstivit. no a podla predpovede malo byt este den dva pekne, tak som vyrazil rano v stredu (fotky z okolia Drietomy) a vo stvrtok som este pol dna stravil v Tatrach (strbske a mengusovska). potom som v piatok, sobotu a cast nedele bol s rodicmi a odpoludnia som sa vracal cez Liptov zase domov. takze mozem vam zase tu atmosferu len zavidiet, snad mi to konecne vyjde na jar, ale jak vidite, neslubujem uz radsej nic. pekny den. marian alias klf :)

Phalike

Tha pekne ste sa do mna pustili, ale ja citim jedine zavist, vdaka tomu ze vlastnim vymakany Canon :), dokazem jednou rukou ovladat vsetky potrebne funkcie, a naucil som sa uz aj plynulo ovladat zoom objektivu takze nemam problem :D, a k tym rannym vystupom, mnoo ja som trosku zradil svojim pocinom lemra team, ale vsak po ranajkach som uz bol opat lemra a este som sa aj akoze nechtiac cez den odclenil, a to ja som si pritoom iba siel polezat na luku :)

Bruma

OKI Matuš, dufam, že ma naučis fotit ranne alebo aj večerne fotky.

MatusM

beriem ťa za slovo, u mňa je to na týchto stretnutiach už folklór:)

Bruma

Matuš, ja som vždy za ranny výstup, možeme aj na budúce, mne to NemRobitProblem :-D,Naleštim boty, aby sa leskli na vystupe a bedzem dupať.

MatusM

Vďaka za plodne prežitý víkend aj napriek pochmúrnemu počasiu a ešte pochmúrnejšiemu futbalu :-/ veľa som si toho odniesol v hlave i notebooku.

Obzvlášť potešujúce a absolútne nečakané:
Konečne sa začína formovať mocná opozičná protiváha tzv. "lemra-izbe"! Ako inak okomentovať piatkovú výpravu Phalike-Bruma-MatusM na Súľovský hrad za východom slnka pred piatou ráno:) A to aj napriek tomu, že už vo dverách chaty bolo nad slnko jasné, že moment východu ani nezaregistrujeme kvôli nekonečnej oblačnosti. Aj tak to bol pamätný výšľap :-)

Duuri

Caute, dufam, ze mi to nabuduce vyjde a pridam sa k vam. :-)

Sona

K tej faune nechcem hovorit dopredu viac, kedze to nie je napevno dohodnute, len tak ramcovo. Slo by skor o rady pri foteni zvierat, ako sa maskovat v terene, aka fototechnika, atd. A samozrejme o hmyz, vtaky atd. Urcite nepojdeme fotit medvede.

Zelene bundy su z entrantu. V sobotu v ramci individualneho programu sme v nich sli hodinu a pol v tom najvacsom dazdi. Prvy dazd zvladli :)

Bikemartin

Tie zelenozelene bundy su nejake membranovky ? Tak ste fajne potestovali, pocasie bolo idealne ;-)

ad fotenie fauny - to je este vacsi vabank ako neiste pocasie pri foteni krajiny... A hlavne nikto na to nemame vercajk, teda ak neratam fotenie hmyzu nejakymi makrosklami.

Lubo

... asi by bolo dobre posudzovat fotografie a nie styl, ci fototechniku :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum