Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Jesenno-zimný pozdrav zo Zbojskej

Muska

Tak to bol môj kolega. Ja som sa ešte asi venoval poslednému turnusu detského tábora ktorý v tom období akurát končil. Inak dosť "škúlim" po turistoch či sa niekto neprezradí návštevami hiking.sk :)

FunTTomas

Muska: nepamätám sa, lebo pri mojej výške je väčšina populácie nižšieho vzrastu :-). Ale v tú sobotu sme tam boli veľká skupina turistov z BR, Podbrezky a BB, čo prišli z Čertovej doliny a pýtal som sa špeciálne na pečiatku IS, ktorej výtvarné stvárnenie som pochválil.

Muska

FunTTomas ak bol ten chalan nižšieho vzrastu (krpec) tak som to bol ja lebo v tom čase sme sa tu striedali dvaja.

AndrejR

Krasna fotka. Takto pred tyzdnom v nedelu som bol na Vepri, pekne slnecne jesenne pocasie, neveril by som ze o par dni to bude vyzerat takto.

FunTTomas

muska: robil si aj 22. augusta? Vtedy sme boli poobede na Zbojskej veľká turistická skupina a bol som pozrieť aj v infocentre a akurát tam robil chalan. Nebol si to náhodou ty? Inak pekná foto.

Jnezky

Na terase infocentra sedeli tuším dve tetušky vo vnutri som nebol.

Muska

Jnezky ja som určite sedel v infocentre :)

Jnezky

V nedelu 11.10. som sa tadialto vracal z fotostretka a bol som na salaši na skorej večeri. Vtedy super západ a slniečko, sedeli sme z druhej strany.

Toto je paráda.
A ta D300s ať ti robí iba fešácke foto.

Muska

Je to výborná mašinka perfektne sedí v ruke, jednoducho a rýchlo sa s ňou pracuje. Ja sa s ňou ešte len zoznamujem. Tiež som chcel D300 no už ju nemali tak mi ponúkli túto za zvýhodnenú cenu..

Vladimir prostredie je tu pekné len občas závidím okoloidúcim turistom ich výlety:)

Vladimir

tak to čo vidím máš prácu v peknom prostredí!:)

Bruma

Ahoj, pozeram, že mas D300s, ako sa ti s nim fotí? Ja uvažujem nad D300 alebo D300s, ta šete je to v štadiu rozhodovania.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok