Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Skalný hríb

Janica

aky zaujimavy obrazok som objavila...bodlo by GPS

Turista

Dobre. Dakujem za rady aspon budem na budúce mudrejsi. Este neviem ako to tu funguje som na stranke len dva dni este to nemam okukane. Nehnevam sa vôbec aspon viem comu sa mam vyvarovat v buducnosti! Presny opis som dal dal do tohto fora ak by si to chcel pouzit je to tam. Len neviem ci sa ten popis ta zmenit aj pri fotke ak ano tak napravim chyby. A este je do podcelok Strážovských vrchov - Nitrické vrchy. T.j. môj rodný kraj

Pietro

No priznam sa, ze na suradnice som vtedy nemyslel.
Mal som na mysli to, ze ak niekto uvedie urcite pohorie, bez toho zeby v popise spomenul konkretnejsie miesto (ved Strazovske vrchy su obrovske), najma v pripade menej navstevovanych hor, tak je to urcite nielen pre mna len obrazok...z prirodzenej zvedavosti chceme predsa vediet kde sa taky ci onaky pohlad, utvar, rastlinka atd. nachadza.
Trochu ma rozosmiala veta, ze: "Náhodný objav tohto skalného hríba vznikol počas odbočenia z pôvodnej trasy."
Sorry turista, ak som sa Ta niecim dotkol. Ale aj myslim vcera si mal obrazok bez ziadneho popisu, tak som na zaver vety dal vykricnik. Ved sam vravis, ze to nie je ziadne tajomstvo. Tak preco ho blizsie nelokalizovat? Ma to potom ovela vacsiu vypovednu hodnotu.
Chcem tym povedat, ze by bolo dobre ak by si v buducnosti aspon naznacil oblast, kde sa dej odohrava :-)

Zdar turistom!

PS-nie je to len nazor mna, ale bez akychkolvek pochyb aj vacsiny trochu zvedavych ludi...len sa nikomu sem nechce to napisat.
PS2-jedna sa o dokumentacne foto, takze konkretnejsie miesto sa tam vyslovene ziada

Lubo

Pietro myslel GPS suradnicu vo WGS84 formate, ktora sa da odcitat z kazdej novsej VKU mapy.

Turista

Aká presná informácia? Vsak je uvedene, ze je to v Stražovských vrchoch. Hodnota obrazku pritom neklesá pod bod mrazu. To je len tvoj nazor a nie nazor druhých!!!! Alebo, že by to malo takú hodnotu? Tak potom to napíšem nie je to žiadna tajnosť: Strážovské vrchy kataster obce Závada pod Čiernym vrchom, pod vrcholom Baba (655 m.n.m tak približne) Borovicový les. Stačí?

Pietro

Clovece Turista, pekny hrib, ci skor zatata skalna past a la zlepenec...
Ale uvedom si jednu vec, pokial nepridas presnejsiu lokalizaciu tak hodnota obrazku klesa pod bod mrazu!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky