Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Práca Na Horách

Marianisko

a ešte treba pripomenúť že za mizernú výplatu .....

Pf69

Tak dokonca aj za VYPLATU?!
To nieje za ubyt a stravu ?

Axel

Za stravu a ubytko? Si sa s konom zrazil?
Gulas a klobaska 300dni do roka? Obcas sosovicova a ked je dobre pocasie, tak po tyzdni cerstvy chlieb?
A to spanie na koberci kdesi na povale?
A cuduj sa svete, nejaki panski huncuti z mesta za toto este aj platia...

Kika

Ahojte hľadám brigádu na leto 2014 :)

Denja

Aj mna laka praca na horskej chate, iluzie nemam, len ma zaujima kolko asi za mesiac ako brigadnik zarobim....vedel by mi niekto priblizne povedat kto ma skusenost?
vdaka vsetkym :)

Tarazed

To netusim ani ja, skor je ale problem sa na tu chatu dostat, my sme uz pisali maily vsade mozne... obycajne tam na tych chatach maju brigadnikov, ktori tam robia pocas celeho roka cez vikendy atd. a tych potom uprednostnuju na leto, cize dostat sa na chatu ak este k tomu podobne ako my nemas predoslu prax v takej oblasti je viac ako tazke :)

Pitr

Chata Vodpád v Malej Fatre hľadá:

  1. chatára/chatárku, prípadne pár
  2. brigádnikov na letnú sezónu a víkendy

Očakávame: všestranné, šikovné a zodpovedné osoby. Pozitívny vzťah k horám a hlavne k práci, ktorá obsahuje: práca v kuchyni (príprava surovín, varenie, umývanie riadu, ...), za barom (čapovanie, obsluhovanie, umývanie pohárov, ...), upratovanie (zametanie podlahy, umývanie okien, upratovanie izieb a WC), práca okolo chaty (nosenie dreva, kúrenie, upratovanie a pod.).
Skúsenosti s podobnou prácou sú výhodou.
Ponúkame: prácu v príjemnom horskom prostredí, ubytovanie, stravu aj nejaké euro k tomu.

Kontakt: ck@outdoortour.sk 0905 682 854

Janko08

Dobrý deň, ja a priateľka hľadáme prácu na horských chatách v období letných prázdnin. Obaja si chceme skúsiť život v horách, keďže hory sú našim životom! Sme otvorený novým možnostiam. Ja mám seriózny záujem vyskúšať si prácu horského nosiča a keďže mám absolvovaný pilčícky kurz(aj krovinorez) nebol by problém aj s nejakým čistením chodníkov a pod.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma