Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Práca Na Horách

Patrik 88

No tú prácu v malej Fatre si radšej rozmyslí nakoľko na tej chate na grúni ťa zderu s kože budeš robiť 14hodin denne a za pár korún a ešte si ku tomu doneses domou ploštice ako suvenír to je taká zavsivacena celá chata

Viktorie

Dobrý den Vám přeji,

Hledám práci, která by se tolik nepodobala tomu, co nyní vykonávám. Leckdo by se mnou asi měnil, ale teplé místo v kanceláři chci vyměnit za vychr a zimu. Tu mám totiž nejraději. Umím lecos, hlavně umím hodně pracovat a málo odmlouvat.
Je mi 30 let. Nemám žádné závazky, naopak se snažím nemít nic. Jediný plán do budoucna je život na horách. Nemám tolik peněz, abych si mohla pořídit vlastní chatu, tak sháním cokoliv, hlavně že to bude v horách.
Jsem sice z Čech, ale nejsem úplně Češka. Slovensko považuji víc za svůj domov, i když skoro celý život bydlím v Plzni. Domluvím se samozřejmě Slovensky, Anglicky, Rusky....a možná ještě i jinak.
Hodně jezdím na kole, hodně chodím pěšky, v zimě lyže, když nejde kolo. Taky jsem byla letos v armádě na výcviku aktivní zálohy, tak fyzičku mám asi docela dobrou.
Prosím, kdyby jste někoho potřebovali, tak bych to určitě chtěla dělat a kdyby jste nikoho nehledali, tak se nezlobte za zbytečný email.

Zdenči

Milan...ideálne by bolo kontaktovať niektorú z chát...oni ti už povedia všetko, čo potrebuješ vedieť

Milan Jánošík

Pozdravujem. Zacina sa sezona v Tatrach tak hladam brigadu na nosica. Vie mi niekto poradit kam sa mam ist kontaktovat, ake su podmienky atd? Kludne beriem aj Nizke Tatry. Dakujem za kazde info.

Tarazed

Tak to je fakt super citanie! Som to zhltol na jeden sup! :D

Ja?No!

@Monika: na Kamienke mali inzerát....
Vezmeme do práce jemne lenivú, mierne arogantnú, trošku smutnú dievčinu so zmyslom pre neporiadok. Bez záujmov, koníckov a vzdelania. Stačí nám osobka s hlavou na krku a vie nou hýbať, rukami, ktoré vedia pracovať. uvítame CV špeciál. tešíme sa na oživenie mužskej osádky....
kamennachata.sk/sk/novinky/

Monika Nováková

Hľadám prácu na horách, môže to byť na chate i v lese. ak by sa dalo aj celoročne. všetky ponuky čo nachádzam sú len v mestách a ja nechcem žiť v meste. mám 30 rokov, som prakticky zručná, pracovala som v administratíve aj ako robotník. stačí mi jedlo, miesto na prespanie a nejaké peniaze. ak máte pre mňa ponuku, alebo aspoň tip, prosím kontaktujte ma na čísle 0940 557 369.

Tarazed

Milan Janosik, no pocit to je viac ako odlahcujuci, ked si krosna zlozis hore pri chate :D Mozes skusit urobit si vynasku z Popradskeho plesa na Chatu pod Rysmi, obycajne je tam nahystana plynova bomba + mozes si pridat tasky so zemiakmi a dalsie veci, no netreba to prehnat, lebo coskoro zistis, ze to nebol dobry napad :D Ak potom vybehnes este aj nalahko na Rysy, tak budes mat pocit akoby si mal kridla ;) PS ale svihni si, este mas do uzavery tak dva tyzdne :)

Endemit

Tak napríklad keby si chcel v zime niečo vyniesť ku nám dám Ti krosná a tovaru koľko zvládneš. Hore Ti dá chatár najesť vypiť a môžeš aj prespať

Milan janosik

To mi je jasne. Len hladam nejake info. Co ja viem, napriklad kam sa mam ist informovat. Kde si poziciat krosno a tak.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov