Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Práca Na Horách

Diskusná téma Práca Na Horách

Hladate alebo mate pre niekoho pracu na horach. Tak piste sem. Ja som tiez kedysi hladal pracu na horach ale nic som nenasiel. Tak dufam ze Vam to pomoze.

Martin V

Zdravím,
hľadá niekto zamestnanca na pozíciu chatára, prevádzkového pracovníka alebo pomocníka na východnom Slovensku? Buď na skrátený alebo trvalý úväzok. Kľudne aj na turnusy (týždeň práce, týždeň doma). Mám 20 rokov. Som držiteľom aj vodičského preukazu aj toho zdravotného. Skúsenosti nemám, ale zato odhodlanie pracovať a učiť sa nové veci. Milujem prírodu aj pobyt v nej. Nepijem ani nefajčím. Mojimi silnými stránkami sú samostatnosť, zodpovednosť, dochvíľnosť, spoľahlivosť a komunikácia mi tiež žiadny problém nerobí.
Za všetky odpovede vopred ďakujem.

S pozdravom,
Martin :)

Kerol , 1 reakcia

Ahojte. Hľadám prácu na horskej chate alebo hotelíku. Som vyučená hoteliérka, ktorá väčšinu svojho života trávi v horách. Pečiem, varím, robím skvelu kávu ale aj nachystám drevo, nemám problém s organizáciou a hlavne milujem svoju prácu. Ďakujem za každu odozvu:)

Rc

Kerol skus zavolat alebo napisat na chatu na Povazskom Inovci. Tam onehda hladali prevadzkara chaty.

PeterVI , 1 reakcia

Zdravím chatári/ky- Chcem pracovať na horskej resp. vysokohorskej chate. Ideálne TPP v režime 7/7 a pod....Som pracovitý, zodpovedný, flexibilný, komunikatívny. Práca s ľudmi mi nerobí problém. Mám rád prírodu a chcem s ňou spojiť aj pracovný život. VP sk. B/T Anglický jazyk- pokročilý. Zdravotný preukaz. Nemám o tejto práci romantické predstavy. Viem ,že je to drina, ale odmenou je určite super kolektív ľudí a krásne prostredie. Budem rád ak sa ozvete.

Martin V

Zdravím všetkých,
hľadám si prácu na TPP na horskej chate na Slovensku. Nie čašník a kuchár ale skôr nejaká starostlivosť o chatu a okolie chaty. Mám 20 rokov, nepijem, som držiteľom vodičského preukazu sk. B. Mojimi silnými stránkami sú samostatnosť, zodpovednosť a pracovitosť. Komunikácia s ľuďmi mi taktiež problém nerobí. Milujem prírodu a pobyt v nej, preto skúšam hľadať tú prácu, chcem robiť niečo čo ma baví.
Ak o niečom viete kľudne píšte na mail.
Ďakujem.

MichaelaPeri
Ahojte, na vysokohorskú chatu do Rakúska hľadáme kuchára, nemusíš byť vyučený kuchár, stačí, že varíš rád. Ide o jednoduché jedlá, ale kreativite sa medze nekladú :). Miesto činu: Ramolhaus, chata v Ötztalských Alpách v Rakúsku, vo výške 3 006 m.n.m. Jedná sa o sezónnu prácu iba v letných mesiacoch, od cca polky júna do cca konca septembra 2023. Tvoje prednosti: varíš s radosťou, oplývaš dobrou náladou, máš priateľskú povahu, rád pomôžeš kolegom v núdzi, ťažkej práce na chate sa nebojíš. Ak máš záujem píš mail: mazulena.lm@gmail.com Alebo priamo volaj pre viac info chatárke Lenke: 00420 734 391 461. )
DanielJandura

Dobrý deň, som študent VŠ. Pochádzam z Oravy a hľadám si nejakú brigádu v horách. Bol by som rád ak by ste niekto o niečom vedeli. Kľudne volajte alebo mi napíšte na číslo +421915228334

M_tod

Dobrý deň, ako oravský študent vysokej školy ,ktorý si chce na leto oddýchnuť od pc hľadám nejakú brigádu na tatranskej chate, ak by niekto o niečom vedel kludne píšte 0904136405 s pozdravom Matúš.

Roberta

Dobry den,

Hladam pracu na horskej chate aj s ubytovanim ako chyzna, pripadne vypomoc v kuchyni a prace okolo chaty. Prace sa nebojim, ovladam anglicky jazyk a som zodpovedna. Prosim iba o seriozne ponuky.
Prosim volajte na cislo 0944 015 022. Dakujem.

Anonymized_25093

Anicka: Durkova pod Chabencom vzdy hlada nejakych ludi. Skus sa spitat tam, Kontakt
+421 944 165 853 - útulňa
správca útulne - Tomáš Lupták +421 949 792 997

@4nn4.k

Ahojte,
Ak by niekto vedel o práci na horskej chate, fatranské alebo aj tatranské, som k dispozícii. Hory a horské prostredie milujem, anglicky viem takmer lepšie ako slovensky, poľština mi tiež nie je cudzia. 0907 498 230, Anička 😉

Daniel Puchoň

Ahojte, hľadám si prácu ako chatár alebo pomocník, prípadne čašník na chate/rezorte v horskom prostredí, milujem hory a chcem byť ich súčasťou. V prípade nejakej ponuky ma prosím informujte.

Daniel Puchoň

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma