Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Pohanská.

Bulat

Tomas, no jasne ze niekam vybehneme, dohodneme sa !

Tomaash

Igor, vidim, ze si predsa len vybehol do Malych Karpat cez vikend, a este aj nejaka energia ostala v baterkach :-) Co tento vikend, zasiel by si dakde? Ozvem sa Ti neskor dnes alebo zajtra.

Vladvlad

Bol som len na tej vyhliadke kusok od znacky, ale peso sa tam pojdem urcite v najblizsej dobe pozriet.

Bulat

zdravim Vlado, to urcite nie, na MK som nezanevrel :) Som sa tulal inde po Slovensku.
Inak zlta je asi najkratsia cesta na Vapennu, pokial ale v prvej serpentine lesnej cesty odbocis doprava prides k Certovym skalam- to je miesto velmi malebne a totalne opustene- ak si tam nebol, odporucam :)

Vladvlad

Ak som si to dobre pozrel, tak po troch mesiacoch si sem Igor dal malokarpatskú fotku :)
Som myslel, že si na ne zabudol :)
Ono sa to ani nezdá, ale táto cesta okolo vykrývača pri vstupe do lesa je na začiatku dosť strmá a kamenistá, ale v smere hore je to najschodnejšia cesta.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky