Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Veltrh obuvi Rysy 2009

Diskusná téma K fotke: Veltrh obuvi Rysy 2009

Cesta z Rysov, schadzal som dole a vacsina "turistov" este len slapala hore. To slovicko "turistov" som dal schvalne do uvodzoviek. Ta cesta vyzera ako modna prehliadka, konkretne prehliadka obuvnickych firiem z dalekeho vychodu. Medzi tie najznamejsie patria firmy ktore vyrabaju vysokohorsku obuv: Mike, Adidaz, Puna a nesmiem zabudnut na najznamejsiu firmu Waksabi ktora okrem obuvi vyraba aj kazetove prehravace vysokej kvality oznacene puuncom Hi-fi (niekedy aj sci-fi) a vykone 500W (rozbija okna). Ano je pravda ze tie iste firmy vyrabaju aj drahu znackovu vysokohorsku obuv preslavenych znaciek ako: ... alebo aj ... ale to by uz bolo na inu temu. Proste islo mi len o to ako v tom plaste dokazu ludia vyslapat hore a potom este dole bez zlomenej nohy a ekzemu na prstoch. Teraz Vam uz len prezradim ze na fotografii je 12 turistov a 15 "turistov". Ale teraz vazne vzadu je vidiet sedlo Vaha 2337m., Vysoka 2547m., uplne vzadu Gerlachovsky stit 2654m. a uplne vzadu vlavo Lomnicky stit 2634m. a okrem toho zvysne stity Vysokych Tatier. Panorama vznikla spojenim 8 fotografii, 4 fotografie v 2 radoch.

Meky

Krásne foto a úsmevný /žiaľ pravdivý/ článok.

Bulat

Ja mam rad zase oravsku slaninu znacky adidas- tri pruhy su idealne :)

Vorec

LOL :-) ja mam rad znacku Adiads, cim viac pruzkov tym lepsie ;-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky