Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Vodca stáda

Diskusná téma K fotke: Vodca stáda

Dnes som sa opäť vydal na lov. Niekto zameriava zver muškou guľovnice , a niekto hľadáčikom fotoaparátu. Na takéto stretnutie som čakal zase veľmi dlho. Nie vždy je primerané svetlo, a nie vždy mám takéto šťastie. Dnes som nebol prekvapený našim stretnutím. A vcelku sa to podarilo.

Antenkar

celkovo to odhadujem tak na 25 kusov.Inak pravdepodobne sme sa už spolu stretli takto pred 3 rokmi. To však bolo menej svetla a bolo to niže v lese. A ja som sa zoznamoval s novým panasonicom.

Antenkar

Som rád , že to vyšlo asoň takto. Po prvom cvaknutí uzavierky spozorneli, stihol som zmeniť len čas . Na 60 sa to už drží ťažko.A o tom vzrušení už ani nehovorím.Po druhom cvaknutí sa zvrtli a stratili v diali.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok