Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Vežičková

Diskusná téma K fotke: Vežičková

Podľa tejto vežičky spoľahlivo rozoznáte Priečne sedlo (2352m) pri pohľade naň z okolitých štítov. V ľavej časti záberu vidieť zasnežené Baranie sedlo (2389m). Ďalej od neho osvetľujú posledné lúče zapadajúceho slnka Malý Pyšný štít (2590m), Pyšný štít (2621m) a Lomnický štít (2634m). Nad Lomnickým hrebeňom vidieť aj vychádzajúci mesiac.

MisoM

Ondro, tak toto je velmi vydarena foto

Ondro_RK

Ďakujem ;-)
Pri skladaní panorámy som najprv myslel, že z nej nič nebude, keďže tú vežu som mal rozdelenú a jednotlivé zábery boli voči sebe natočené cca o 10 stupňov :-) Ale po ,,ručnom" spojení, mi to nakoniec pekne pospájalo ;-)

MatusM

je to paráda, len trošku natesno, do ideálnej kompozície čosi chýba z každej strany, potom by to bola plagátovka. Aj tak ti závidím v dobrom túto túru!

Ondro_RK

Matúš,
ak si bol v Priečnom sedle - musí Ti byť jasné, že tam veľmi nie je kde cúvnuť :-)
Záber, čo som sem dal z toho dňa ako prvý
hiking.sk/…/vysoke_a_beliansk…
myslím spĺňa to, voči čomu máš trochu výhrady. No pri tomto zábere som musel zodvihnúť foťák viac k oblohe a keby som cúvol nižšie smerom do Veľkej Studenej doliny - tak by som nedostal aspoň takto, ako mám do záberu Lomničák a spol. Ale uznávam, že tú vežičku som sa mohol pokúsiť nejako zobrať celú, ale zas až toľko času som tomu nevenoval - lebo chatár mi deň predtým do tel. vravel, že držia miesto LEN! do 17:00, tak sme prášili na chatu :-)
Jaj to nemám moc rád to skloňované slovo - závisť, závidím, závidieť. Nezáviď - veď Ty si mal, máš a budeš mať ešte veľa pekných túr ;-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok