Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Na správnom mieste v správny čas

Lubo

WOW,
mne sa podarilo vidiet vidmo len v takmer totalnej hmle bez takehoto fesneho panoramatickeho vyhladu...

Meky

Tiež som ho videl iba v hustej hmle.V takomto čistom počasí je to asi raritka.

Blackline

Dakujem, ja som to ani nečakal, keď sme šli hore tak ani obláčka len dole z Vajskovej sa tlačila hmla...ale toto ma prekvapilo

Ondro_RK

no šťastie, ako šťastie - podľa toho koľké, vieš? :-)

Ondro_RK

...aby bolo jasnejšie, čo som myslel :-)
Medzi horolezcami sa traduje povera, že: prvé uvidenie Vidma - hory človeka vítajú, znamená šťastie v horách. Druhé - hory človeka varujú, znamená nebezpečenstvo. Tretie - hory človeka milujú a berú ho pod svoju ochranu, znamená, že je prekonané nebezpečenstvo, dotyčný sa zaradil medzi skúsených znalcov hôr a jeho ďalšie pôsobenie v horách už bude iba úspešné ;-)

Zuza

to platí, aj keď som videla vidmo dva krát za jeden deň? alebo sa to ráta len za prvé zhliadnutie? =)

Hela

Ja som videla vidmo už 3x: 1x cestou na Rysy, 2x zo Svišťového štítu a 3x z Končistej vo VT. Bol to úžasný pocit. Dúfam,že platí čo napísal Ondro.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma